Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το φτύσιμο των οπαδών της στον Όλτρα

Παίρνει θέση η ΑΕΚ, σε σχέση με το πρόστιμο που δέχθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, για φτύσιμο των οπαδών στον προπονητή της ομάδας Χοσέ Λουίς Όλτρα.

«Σχετικά με το πρωτοφανές, μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΖ Zακακίου, τονίζουμε ότι είναι απερίφραστα καταδικαστέο και έχουμε ήδη ξεκινήσει διαδικασία διερεύνησης για να βρεθούν τα συγκεκριμένα άτομα, τα οποία θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λάρνακας.

Παράλληλα υπέδειξε πως, «τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες και δεν συνάδουν με το ήθος του κόσμου μας και όσα πρεσβεύει το σωματείο μας».

Το σχετικό απόσπασμα από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή
*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA  Α’  Φάση  περιόδου 2023-2024 ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΕΚ Λάρνακας/22.09.2023 (5η αγωνιστική).

*Για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Για  φτύσιμο  από  οπαδούς της ομάδας στο  90 +2  λεπτό  του αγώνα προς τον προπονητή της ομάδας τους, κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
*Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18  της  Προκήρυξης   Πρωταθλήματος   CYTA   περιόδου 2023-2024. 
Απόφαση: Πρόστιμο

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος