Παράπονα Σπιλέφσκι για τους Ανορθωσιάτες-«Έλεγαν για μένα, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου»

Παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε από τον κόσμο της Ανόρθωσης, πίσω από τον πάγκο, στο ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, εξέφρασε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

«Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, γιατί δεν επιτρέπεται. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη που αξίζαμε, θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Και θα έπρεπε να το έχουμε κάνει. Ήταν όμως δύσκολο, ήταν και ο κόσμος της Ανόρθωσης που έβαζε πίεση. Αυτά που άκουσα και οι άνθρωποι της ομάδας να μας φωνάζουν είναι ανεπίτρεπτα. Έλεγαν για μένα, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου. Έχω εμπειρία από πολλά κατάμεστα γήπεδα, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έχω κουραστεί με αυτό το θέμα, με την έλλειψη σεβασμού», δήλωσε ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου.

Για το παιχνίδι είπε ότι, «στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι ήμασταν λίγο κουρασμένοι. Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι μέχρι το 2-1. Αυτό ήταν καλό για εμάς, το πλάνο μας δούλεψε. Είναι φυσιολογική η κούραση με τόση πίεση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής, δεν γίνεται κάθε επαφή να σφυρίζεται φάουλ. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Χάσαμε βαθμούς σε κάποια παιχνίδια, όπως αυτό με την Ομόνοια. Γι’ αυτό αποφάσισα να μην κάνω rotation σήμερα. Επίσης ήθελα να έχω όλους τους παίκτες μου συγκεντρωμένους. Θέλω να έχω την προσοχή όλων των παικτών».

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Η γκάφα της χρονιάς από τον Μελιέ στο 97' του Σάντερλαντ - Λιντς(vid)