Κατέληξε στην επιλογή της Λεωφόρου o Παναθηναϊκός, περιμένει το «οκ» της UEFA

Στην απόφαση να αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια των ομίλων του Europa League κατέληξε ο Παναθηναϊκός, μία επιλογή που αποτέλεσε μόνοδρομος για τους «πράσινους», αφού δεν υπήρχαν ουσιαστικά εναλλακτικές επιλογές, μετά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το ΟΑΚΑ.

Τώρα, το «τριφύλλι» περιμένει το τυπικό «ΟΚ» της UEFA προκειμένου να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή. Υπάρχουν φυσικά κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν στο γήπεδο ώστε να συμβεί αυτό, όμως απαξ και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δώσει την συγκατάθεσή της, αυτό θα είναι εύκολο.

Η πιο βασική αρνητική συνέπεια της απόφασης αυτής είναι ο κατά πολύ λιγότερος κόσμος που θα έχει την τύχη να παρακολουθήσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, μετά τους παραπάνω από 100 χιλ. θεατές που μαζεύτηκαν σε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, αφού αν κανείς αφαιρέσει τις θέσεις των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά κι εκείνες που πρέπει να παραχωρηθούν στους φιλοξενούμενους οπαδούς, μένουν λιγοστά «μαγικά χαρτάκια».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Μπαρτζώκας: «Το να αφήσω τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ψυχοφθόρο για μένα, ωστόσο ήμουν έτοιμος να το κάνω»
ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο του Ντέσερς και του αριστερού μπακ
Νέος μνηστήρας για τον Βαγιαννίδη
Επίσημα νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Νίκολιτς
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Νυμφεύτηκε την αγαπημένη του και μπήκε στο πάρτι υπό τους ήχους του «FORZA AEKάρα» o Mάνταλος
Το βίντεο της Μπράιτον με τη συνάντηση Κωστούλα με Τζίμα-«Ανυπομονώ να παίξουμε μαζί»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κωστούλας με την Μπράιτον
Ο Κωστούλας αποχαιρέτισε τον κόσμο του Ολυμπιακού-«Δεν είναι αντίο, θα ξανασυναντηθούμε»
Έδεσε τον Λυκογιάννη με νέο συμβόλαιο η Μπολόνια