Η πρωτοπόρος της LaLiga Τζιρόνα προπονείται σε… νοικιασμένο γήπεδο γκολφ

Η Τζιρόνα έχει αφήσει άναυδη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, καθώς οδηγεί την κούρσα της LaLiga μετά από 13 αγωνιστικές, με διαφορά δύο βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τεσσάρων από την Μπαρτσελόνα.

Κι όμως, η ομάδα-θαύμα του ισπανικού πρωταθλήματος δεν έχει καν προπονητικό κέντρο για να δουλεύει με τις δέουσες συνθήκες. Η ομάδα του Μίτσελ αναγκάζεται να περνά την καθημερινότητά της σε ένα γήπεδο γκολφ που έχει νοικιάσει.

Ο λόγος; Οι εργασίες για την κατασκευή προπονητικού κέντρου, στο οποίο βάσει προγραμματισμού θα μπορούσε να μπει η ομάδα στις αρχές του νέου έτους, έχουν μπλοκάρει εδώ και αρκετό καιρό. Κάτοικοι της περιοχής, μια ένωση αγροτών και περιβαλλοντικές ομάδες έχουν καταφέρει να σταματήσουν την ανέγερση εγκαταστάσεων καταγγέλλοντας πως υπάρχουν παραβιάσεις των προβλεπόμενων όρων για την προστασία του περιβάλλοντος και όχι μόνο.

Η υπόθεση θα επανεξεταστεί στα τέλη Νοεμβρίου και η διοίκηση της Τζιρόνα αισιοδοξεί πως θα πάρει-επιτέλους-το πράσινο φως για να αρχίσουν οι εργασίες για μια επένδυση 25 εκατ. ευρώ, ποσό που εξασφαλίστηκε τόσο από επενδυτικά κονδύλια, όσο και από πόρους του συλλόγου.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις
Europa League: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό
Europa League: Να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό θέλουν Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του
Μπέκαμ: Με ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα μου ήταν πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι