Ανακοίνωσε εμπάργκο μεταγραφών για τέσσερις παίκτες η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση σε ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο στην ομάδας ότι της έχει επιβληθεί εμπάργκο μετεγγραφών, καθώς δεν αποζημιώθηκαν οι Ντάρκο Μίλανιτς, Μάρκο Παϊσίνιο, Σάσα Γκάιζερ και Βαραζντάτ Χάρογιαν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα, « όπως έχει πολλάκις αναφερθεί και δημόσια, διανύει μια μεταβατική περίοδο σε όλους τους τομείς προεξάρχοντος του οικονομικού. Μεγαλύτερο ζήτημα οι οφειλές που συνδέονται με προηγούμενες ποδοσφαιρικές περιόδους και κυρίως η περσινή».

«Στα πλαίσια της σωστή ενημέρωσης του κόσμου της Ανόρθωσης αναφέρουμε πως μας έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA που αφορά στις εξής περιπτώσεις: Ντάρκο Μίλανιτς, Μάρκο Παϊσίνιο, Σάσα Γκάιζερ και Βαραζντάτ Χάρογιαν», εξηγεί στην ανακοίνωσή της. .

Παράλληλα αναφέρει ότι «εξέλιξη την οποία και αναμέναμε και είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Μακροπρόθεσμα όμως, είναι απαραίτητη η στήριξη όλων ώστε το πλάνο πενταετίας που έχει εκπονηθεί να εφαρμοστεί και να πετύχει τη βασική του επιδίωξη: η Ανόρθωσις να επανέλθει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου ούσα υγιής και στο μέτρο του δυνατού αυτάρκης οικονομικά».

«Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνουμε πως το Πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» προσαρμόζεται στο πλάνο αποπληρωμής των μελών και υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εγγραφή με 12 μηνιαίες δόσεις των €50. Διαθέσιμη η επιλογή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://anorthosisfc.com.cy/gine-symmetochos/forma-gine-symmetoxos/ .Με τη στήριξη όλων, η Ανόρθωσις μπορεί να επανέλθει και να μεγαλουργήσει και πάλι!», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι