Ανακοίνωσε εμπάργκο μεταγραφών για τέσσερις παίκτες η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση σε ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο στην ομάδας ότι της έχει επιβληθεί εμπάργκο μετεγγραφών, καθώς δεν αποζημιώθηκαν οι Ντάρκο Μίλανιτς, Μάρκο Παϊσίνιο, Σάσα Γκάιζερ και Βαραζντάτ Χάρογιαν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα, « όπως έχει πολλάκις αναφερθεί και δημόσια, διανύει μια μεταβατική περίοδο σε όλους τους τομείς προεξάρχοντος του οικονομικού. Μεγαλύτερο ζήτημα οι οφειλές που συνδέονται με προηγούμενες ποδοσφαιρικές περιόδους και κυρίως η περσινή».

«Στα πλαίσια της σωστή ενημέρωσης του κόσμου της Ανόρθωσης αναφέρουμε πως μας έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA που αφορά στις εξής περιπτώσεις: Ντάρκο Μίλανιτς, Μάρκο Παϊσίνιο, Σάσα Γκάιζερ και Βαραζντάτ Χάρογιαν», εξηγεί στην ανακοίνωσή της. .

Παράλληλα αναφέρει ότι «εξέλιξη την οποία και αναμέναμε και είμαστε έτοιμοι να χειριστούμε ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Μακροπρόθεσμα όμως, είναι απαραίτητη η στήριξη όλων ώστε το πλάνο πενταετίας που έχει εκπονηθεί να εφαρμοστεί και να πετύχει τη βασική του επιδίωξη: η Ανόρθωσις να επανέλθει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου ούσα υγιής και στο μέτρο του δυνατού αυτάρκης οικονομικά».

«Στα πλαίσια αυτά, ανακοινώνουμε πως το Πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» προσαρμόζεται στο πλάνο αποπληρωμής των μελών και υπάρχει πλέον η δυνατότητα για εγγραφή με 12 μηνιαίες δόσεις των €50. Διαθέσιμη η επιλογή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://anorthosisfc.com.cy/gine-symmetochos/forma-gine-symmetoxos/ .Με τη στήριξη όλων, η Ανόρθωσις μπορεί να επανέλθει και να μεγαλουργήσει και πάλι!», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Δειτε Επισης

Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο