«Είπα στην ΑΕΚ ότι ήθελα να φύγω για Ισπανία γιατί η μάνα μου είχε καρκίνο και μου είπαν όχι»

Μια μεγάλη συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» παραχώρησε ο 47χρονος πλέον παλαίμαχος αμυντικός, Χουανφράν.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη θητεία του στην «Ένωση», τη διετία 2008/10, αναφέροντας μάλιστα τον λόγο για τον οποία χάλασε η σχέση του με την ομάδα και αποχώρησε από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Χουανφράν αποκάλυψε πως το 2010 η μητέρα του είχε καρκίνο, με την ΑΕΚ να του αρνείται το αίτημα να φύγει για την Ισπανία με σκοπό να βρεθεί στο πλευρό της.

«Κοίτα, δεν ξέρω αν ποτέ το έχω πει, ίσως όχι στον Τύπο, αλλά σίγουρα σε πιο ιδιωτικό επίπεδο. Πηγαίνω στην Ελλάδα και είμαι εκεί για έναν χρόνο και κάτι, αλλά έπειτα από έναν χρόνο και δύο μήνες η αδερφή μου μού τηλεφωνεί και μου λέει ότι δεν μου είχαν πει κάτι, γιατί ήμουν μακριά, όμως η μητέρα μου είχε καρκίνο.

Μένω έκπληκτος. '"Μπέα, πώς"; "Ναι, Χουανφράν, ναι. Τον εντόπισαν πριν από λίγο. Δεν θέλαμε να σου πούμε κάτι, επειδή είσαι μακριά κι επειδή σε αγαπάμε". Της λέω 'Μπέα, πες μου κι άλλα, πες μου γιατί... Και μου είπε ότι υποβαλλόταν ήδη σε θεραπεία, ότι ήταν αδύναμη, ότι η χημειοθεραπεία ήδη την πείραζε, ότι τα δόντια της θα έπεφταν, ότι τα μαλλιά της θα έπεφταν, ότι η διάθεσή της είχε αλλάξει. Και πραγματικά δεν με ένοιαζε κάτι άλλο. Την επόμενη μέρα μίλησα με την ΑΕΚ και είπα τα πάντα. Τους είπα να με αφήσουν να έρθω, ήθελα να έρθω. Και η ΑΕΚ μου είπε όχι. Μου το ξαναείπαν και όρμησα στα γραφεία και είπα "Μου λέτε όχι, όταν σας λέω τι πρόβλημα έχω; Μου λέτε πραγματικά όχι;'"

Ο εκπρόσωπός μου πηγαίνει στην Ελλάδα και λύνει τα πάντα σε μια μέρα. Και τότε ο Αρτούρο μου είπε ότι από τη στιγμή που ήρθα εδώ, γιατί δεν υπογράφω στη Λεβάντε; Και άνοιξαν απίστευτες ευκαιρίες για μένα. Το βασικό ήταν ότι ήμουν εδώ εξαιτίας της μητέρας μου και της διάγνωσής της με καρκίνο. Μπορώ να σας πω ότι η μητέρα μου, επειδή ήταν με την εγγονή της κάθε μέρα, όταν αυτή ήταν δύο ετών, πήρε ζωή. Τα αδέρφια μου μού είπαν ότι η Κάρμεν τής έδωσε ζωή. Άρχισε να γελάει, άρχισε να θέλει να βγει έξω, να κάνει πράγματα που έκανε και παλιά. Ευτυχώς είναι εντάξει, έπειτα από πολλές επεμβάσεις, αλλά είναι καλά», ανέφερε για το θέμα αυτό.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Δύο πολύτιμους βαθμούς «απώλεσε» στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα
Έλιωσε την Μπράγκα με τριάρα και εμφάνιση… τροπαιούχου ο Ολυμπιακός!
Γκαρθία: «Ο Μεντιλίμπαρ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό»
ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς
Ολυμπιακός Κ19: Ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στο Youth League κόντρα στην Ταλίνα Κάλεβ
Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη με πειστική εμφάνιση στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα