Πώς απαντά η ΑΕΛ στις φήμες για τον Πούνιν-«Είναι από τους χορηγούς της ομάδας»

Πήρε θέση η ΑΕΛ και τοποθετήθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν, τις τελευταίες ώρες, για εμπλοκή του Ντιμίτρι Πούνιν στα διοικητικά της ομάδας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, Πλουτής Αβραάμ ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον Ρώσο επενδυτή.

Όπως είπε, «είναι από τους χορηγούς της ομάδας, όμως δεν υπάρχει κανένα θέμα για να εμπλακεί στα διοικητικά. Δεν έχει ανοίξει, δεν έχει προταθεί, δεν έχει συζητηθεί τέτοιο θέμα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος, για να μην αφήσουμε οτιδήποτε να εκκρεμεί».

Σε ερώτηση για τους υποψήφιους επενδυτές είπε πως, είναι ένα θέμα που απασχολεί τη διοίκηση. «Έχουν γίνει προσπάθειες, υπήρξαν κάποιοι ενδιαφερόμενοι και μπήκαμε σε συζητήσεις όμως δεν υπήρξε κατάληξη. Δεν είναι εύκολα αυτά τα θέματα».

Όσον αφορά τον αγώνα του περασμένο Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ ο Πλουτής Αβραάμ ανέφερε πως, «δεν μας ικανοποιεί η προσπάθεια καθώς δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Όπως φάνηκε και στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Γίνεται μια προσπάθεια η ομάδα να αλλάξει την εικόνα της και να βελτιωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε πιο μακριά στη βαθμολογία σε σχέση με τους στόχους που θέσαμε και θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς σε δύσκολα παιχνίδια αν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά».

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και τα αγωνιστικά δεδομένα πρόσθεσε πως, «οΓερολέμου προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι πιθανότητες θεωρώ πως είναι υπέρ του. Ο Χέντι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός με το ΑΠΟΕΛ και είναι στη διάθεση της προπονητικής ομάδας».

Για τον Κοσκέλα είπε ότι, «υπάρχει καλύτερη ψυχολογία και διάθεση απ’ τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που απουσιάζει είναι τα καλά αποτελέσματα. Θέλουμε μια νίκη σε ένα ντέρμπι για να ανέβει η ψυχολογία. Ο κύριος Κόσκελα προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Δεν έχουμε το εύκολο τέρμα και είναι κάτι που ξέρουμε, πρέπει όμως να δείξουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια για να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».

Δειτε Επισης

Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο