Έντονος ο Θεοχάρους-«Ξεφύγαμε από το φρούτο των επενδυτών και πήγαμε στη μη χρησιμοποίηση Κυπρίων»

Έντονος ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, αναφορικά με τις συζητήσεις για μη χρησιμοποίηση Κύπριων από την παφιακή ομάδα.

Όπως ανέφερε στον Super Sport FM ο κ. Θεοχάρους, «το πλάνο μας περιλαμβάνει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δεν έχει σημασία αν είναι Κύπριου ή κάτι άλλο. Η Πάφος βλέποντας κάποια στατιστικά είναι πρώτη σε μη χρησιμοποίηση Κύπριων. Αν δεν απατώμαι είδα και τη Δόξα 10η στη βαθμολογία. Ακόμη και ομάδες με χαμηλό προϋπολογισμό δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία σε Κύπριους παρόλο που παίζουν κάποιοι. Με βάση τη χθεσινή ομάδα της Εθνικής Κύπρου, δεν αγωνίζονται όλοι στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ξεφύγαμε από το φρούτο των επενδυτών και ιδιοκτητών και πήγαμε σε αυτό με τη μη χρησιμοποίηση των Κυπρίων παικτών. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι καλοί ποδοσφαιριστές γενικά. Αν είναι Κύπριοι ακόμη καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη συζήτηση. Δεν θεωρείτε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι το πλάνο μας στις μικρότερες ηλικίες; Το μακροχρόνιο πλάνο που πρέπει να μπει κάτω είναι το θέμα αρχίζοντας από τις μικρότερες ηλικίες».

Για την πορεία της Πάφου πρόσθεσε ότι, «το οξύμωρο είναι ότι έχουμε πολύ λιγότερους βαθμούς συγκριτικά με αντίστοιχο σημείο στην περσινή σεζόν. Το θετικό είναι ότι βγάζουμε υγεία και θετική εικόνα δείχνοντας ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και ελπίζω να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για τον Ζάιρο είπε πως, «για μένα ο Ζάιρο είναι φορμαρισμένος εδώ και δυόμισι χρόνια. Απλά ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα σκαμπανεβάσματά του ή περνάει από κάποιο τραυματισμό. Ειδικά άμα πρόκειται για επιθετικό που σκοράρει είναι λογικό να γίνεται αυτή η συζήτηση, διότι τα γκολ είναι που φέρνουν τις νίκες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει μεγάλο ποσοστό σε ασίστ και συμμετοχή σε τέρματα. Στην πρώτη του σεζόν δεν έπαιζε ακριβώς σέντερ φορ, αλλά στα πλάγια. Πέρσι άλλαξε η θέση του και μετατοπίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Βοηθάει και στην ανάπτυξη του αγώνα και στην άμυνα, είναι σπουδαίος παίκτης που τα κάνει όλα και συμφέρει».

Για τον Ίβουσιτς ο κ. Θεοχάρους ανέφερε πως, «δεν τον έχουμε δει ακόμη στα καλύτερά του. Ότι είχαμε δαπανήσει λεφτά για να τον φέρουμε, ότι έρχεται με αυτές τις περγαμηνές κάποιοι περιμένουν ότι θα κερδίσει παιχνίδια μόνος του. Θα είναι βαρόμετρο για την πορεία μας. Δεν είναι ότι δεν ήταν καλός πέρυσι, απλά δεν είχε καθοριστικές εμφανίσεις για να κερδίσουμε παιχνίδια».

Δειτε Επισης

Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο