Τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση

Για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα στον Απόλλωνα, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Φανουρίος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «ένας ακόμη τελικός. Στα προηγούμενα τρία παιχνίδια αν και η ομάδα ανταποκρίθηκε στο έπακρο στις απαιτήσεις των αγώνων, η έλλειψη καθαρού μυαλό και η δυστοκία μας στέρησαν βαθμολογικό όφελος. Και με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και με την ΑΕΚ, ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις ευκαιρίες του, αλλά προδόθηκε από εύκολα λάθη και την αστοχία στο να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας την επόμενη εβδομάδα στο Άλφαμεγα. Ένα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Τα ντέρμπι με την Ανόρθωση πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «όσο δύσκολο κι αν θα είναι το έργο μας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση γενικά θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», πρόσθεσε και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα, δεν ήταν προϊόν έλλειψης πάθους οι προηγούμενες ήττες. Είχαμε και διάθεση, και πάθος και ευκαιρίες και δημιουργικότητα. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά αυτός που έχει την ουσία. Και την ουσία την είχαν η Ομόνοια και η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια, αυτό το ζήτημα πρέπει να το δούμε οπωσδήποτε. Πως να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και κυνικοί για να έχουμε αυξημένες πιθανότητες να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε ότι, «έχουμε αρκετές ημέρες για να προετοιμαστούμε. Επιστρέφει ο αρχηγός μας ο Χάμπος, επιστρέφει ο προπονητής μας, θα δούμε και με κάποιους άλλους, θα είναι πιο έτοιμοι και οι Κολ – Βάργκα. Σίγουρα επιστρέφει ο Χάμπος, μια σημαντική μονάδα στη μεσαία γραμμή. Δύσκολο να προλάβει ο Πεϊμπέρνς έστω κι αν κάνει αγώνα δρόμου. Οι υπόλοιποι δείχνουν να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για τον τραυματισμό του Χάμπου στον αγώνα της Εθνικής είπε πως, «όπως δείχνουν τα πράγματα ο τραυματισμός στον καρπό του χεριού του ήταν επιπόλαιος».

Για τη δυστοκία στο σκοράρισμα είπε ότι, «δεν διαφωνώ ότι μας λείπει το εύκολο γκολ από τη στιγμή που δεν σκοράραμε στα τελευταία τρία παιχνίδια έστω κι αν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το θέμα είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες, το κάναμε, το πράττει η ομάδα, αλλά ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού είναι να μετουσιώνονται οι ευκαιρίες σε γκολ. Ομόνοια και ΑΕΚ μας δημιουργήσαν λιγοστές ευκαιρίες (2-3) αλλά σκόραραν και κέρδισαν».

Δειτε Επισης

Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο