Τιμούρ: Δεν μπορούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση που προσπαθήσαμε

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (19/11 18:00) φιλικού αγώνα με τη Λιθουανία στο Στάδιο Άλφαμεγα παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

«Μπορούμε να πούμε ότι ξεκινάμε την προετοιμασία για τα παιχνίδια με το Γιβραλτάρ που είναι το Μάρτιο. Τελείωσαν τα προκριματικά για το Euro. Δυστυχώς για εμάς, τελείωσαν τα προκριματικά φυσιολογικά, όπως υπολογίζαμε από την αρχή. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε την υπέρβαση που προσπαθήσαμε.

Αυτό τώρα τελείωσε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το φιλικό παιχνίδι αύριο. Έχουμε καιρό να κερδίσουμε και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσουμε. Σεβασμός στον αυριανό αντίπαλο. Μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει, σίγουρα χρειαζόμαστε τη νίκη.

Θα υπάρχουν αλλαγές και θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες να παίξουν. Έχουμε φέρει αρκετούς παίκτες. Κάποιοι παίξανε και στο προηγούμενο παιχνίδι».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νικόλας Ιωάννου:

«Ακόμη μια διοργάνωση έχει τελειώσει. Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την παρουσία μας. Αύριο το φιλικό κόντρα στην Λιθουανία. Να παίξουμε ποδόσφαιρο και επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι πριν από τους αγώνες του Μαρτίου, να πάρουμε τον αγώνα στα σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη και να πάμε με καλύτερη ψυχολογία τον Μάρτη».

Για τη στήριξη του κόσμου στο ματς με την Ισπανία: «Έχω παίζει και ΓΣΠ και Αρένα. Ο κόσμος ήταν κοντά μας. Να δίνουμε 100% για να έρθει περισσότερος κόσμος. Να συνεχίσουμε μια πορεία μαζί ενωμένοι και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Δειτε Επισης

Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα για ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Ομόνοια στη League Phase του Conference League