«Ελπίζω πως στο τέλος της σεζόν, θα είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μία πληθωρική εμφάνιση στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντάλας Μάβερικς, με τον Greek Freak να σταματά στους 40 πόντους, να κατεβάζει 14 ριμπάουντ και να μοιράζει 7 ασίστ.

Ο Έλληνας αστέρας του NBA, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, εξέφρασε την ελπίδα πως όταν μετράει περισσότερο θα είναι στην καλύτερη έκδοση του εαυτού του, αλλά και τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως απομένουν ακόμη 69 παιχνίδια κανονικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου. Προσπαθώ να μην συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν. Προσπαθώ να είμαι 'οκ' με τον εαυτό μου, με τον τρόπο που μπορώ να παίξω. Ο Κάιρι Ίρβινγκ μπορεί να βάλει όποιο σουτ θέλει, ο Λούκα μπορεί να κάνει όποιο step-back θέλει, ο Ντέιμιαν σουτάει από το logo. Πώς μπορώ να πάω καλάθι με καλάθι με αυτούς τους παίκτες; Προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι μου, να παίξω άμυνα, να δημιουργήσω φάσεις για τους συμπαίκτες μου και να παίξω με όλη μου τη δύναμη.

Στο τέλος της ημέρας ελπίζω ότι όταν θα μετράει περισσότερο (σ.σ.: στο τέλος της σεζόν) θα είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου και θα προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όσο περισσότερο μπορώ".

Προς το τέλος των δηλώσεών του, όταν συνειδητοποίησε πως απομένουν 69 παιχνίδια κανονικής περιόδου στο NBA, έδειξε ενθουσιασμένος, λέγοντας: "Έχουμε ακόμα 69 παιχνίδια. 69; Μου αρέσει αυτός ο αριθμός».

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Για υψηλή γιορτή των αξιών του αθλητισμού μίλησε η ΥΠΑΝ στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών
Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ στην υδατοσφαίριση ανδρών
Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο «σκακιστής» που θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή της Ευρώπης
Νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη (2-1)
Μπαρτζώκας: «Αποκλειστικά δική μου ευθύνη, έβαλα αυτούς που δεν έπαιξαν με Ρεάλ και βρεθήκαμε σε κίνδυνο»
Νίκη Κεραυνού 2-0 επί ΑΕΛ στο πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών
Οι Νάγκετς διέλυσαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης
O Kαραλής πέταξε στα 6.01 στη Σαγκάη-Δεύτερος στο Diamond League
Έξαλλος ο Σλούκας με τον Γιούρτσεβεν, υπέδειξε στον Αταμάν να κάνει αλλαγή-«Πέταξέ τον έξω»
Χειρουργήθηκε ο Λίλαρντ-Πότε επιστρέφει στη δράση