Ιωαννίδης: Το μυαλό μου είναι στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης ήταν εκείνος που μίλησε από την πλευρά των παικτών για το μεγάλο παιχνίδι που έχει να δώσει η Εθνική ομάδα την Τρίτη (21/11-21:45) κόντρα στην Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως η ομάδα θα μπει για να παλέψει απέναντι στην Γαλλία και ότι δεν πρόκειται να έχει ρόλο «κομπάρσου», επειδή δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Ανέφερε πως το μυαλό του είναι συγκεντρωμένο στο «τριφύλλι» και την Εθνική και όχι στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν, παρ' ότι είναι ωραίο να συμβαίνει αυτό, γιατί φαίνεται πως έχει ανταπόκριση ο κόπος του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:

Για τον αγώνα με την Γαλλία και την λάμψη του αντιπάλου:

«Είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίας αθλητές και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Γαλλία. Έχουμε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μας. Το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε πράγματα. Τώρα όμως έχουμε γυρίσει τον διακόπτη από την στιγμή που τελείωσε εκείνο και τώρα κοιτάμε την Γαλλία»

Για το 14-0 της Γαλλίας με το Γιβραλτάρ και την κουβέντα που γίνεται γύρω από το όνομά του:

«Γνωρίζουμε την δυναμικότητα της Γαλλίας και την αντίστοιχη του Γιβραλτάρ. Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση το σκορ. Οι παίκτες της Γαλλίας με την δυναμικότητα που έχουν μπορούν να κάνουν την διαφορά στο γήπεδο. Αποφάσισαν να το κάνουν για 90 λεπτά, να μην σταματήσουν καθόλου, ήταν δική τους επιλογή. Γι' αυτό το λόγο έγινε το 14-0. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μία ανταπόκριση σ' αυτό που κάνω. Είναι η δουλειά μου. Εμένα το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Να αντιμετωπίσω κι αύριο παίκτες υψηλού επιπέδου και να δω πως μπορώ να σταθώ απέναντί τους».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα ένα αρνητικό αποτέλεσμα με την Γαλλία:

«Εγώ δεν σκέφτομαι ποτέ αρνητικά προσωπικά. Θα μπούμε με θετικές σκέψεις στο γήπεδο, γιατί εμείς έχουμε ένα στόχο για αύριο. Δεν παίζουμε απλά για να πάρουμε μέρος στο παιχνίδι. Ότι και να συμβεί δεν θα επηρεάσει σίγουρα το τι θα κάνουμε τον Μάρτιο, γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εκεί έχουμε δύο παιχνίδια στα οποία πρέπει να δώσουμε το 100% μας για να καταφέρουμε να βρεθούμε στην Γερμανία».

Για το πρώτο ματς με τη Γαλλία:

«Στηθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι στη Γαλλία, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο και να τους δυσκολέψουμε αρκετά. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να δείξουμε ένα δυναμικό πρόσωπο, να καταφέρουμε να σταθούμε απέναντί τους επάξια».

Για το πώς είναι να παίζει απέναντι σε ονόματα όπως ο Εμπαπέ. ο Ζιρού, ο Γκριεζμάν:

«Αυτός είναι ο στόχος μου, να βρίσκομαι απέναντι σε τέτοιους παίκτες και να καταφέρω να κάνω αισθητή την παρουσία μου και να δείξω ότι είμαι ικανός να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League