Επιστρέφει στην Ευρώπη η ΑΕΛ

Δεκατρία χρόνια μετά τον τελευταίο της ευρωπαϊκό αγώνα, έφθασε η στιγμή για την καλαθοσφαιρική ΑΕΛ να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, καθώς το βράδυ της Τρίτης (21/11, 19:30) δίνει τον πρώτο της αγώνα στην Delasport Balkan League 2023-24.

Συγκεκριμένα, η Payabl. EKA ΑΕΛ BC υποδέχεται στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» την KK Plevlja.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να συνοδέψει την επιστροφή της στην Ευρώπη με ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στο συγκρότημα του Μαυροβουνίου που ήδη έκανε την πρεμιέρα του στη διοργάνωση, χάνοντας την προηγούμενη εβδομάδα με 95-75 από την – επίσης από το Μαυροβούνιο - KK Lovcen 1947.

Πέραν της Payabl. EKA ΑΕΛ BC και των δυο προαναφερθέντων ομάδων από το Μαυροβούνιο, στη διοργάνωση συμμετέχει και η KB Sigal Prishtina, που προέρχεται από το Κόσοβο.

Σημειώνεται ότι η προσπάθεια των γαλαζοκιτρίνων θα καλυφθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision.

Δειτε Επισης

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 10 μήνες στον Δημήτρη Γιανακόπουλο
Περισσότεροι από 2.280 ηλικιωμένοι από Κύπρο και Ελλάδα συμμετείχαν στους Γηριατρικούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Στους 400 οι εθελοντές του FIBA EuroBasket 2025 στην Κύπρο
Δίνει συνέχεια στην κόντρα ο Αταμάν-«Aν βρίσουν πάλι την Τουρκία, θα το ξανακάνω»
Μια ανάσα από Μίσιτς η Φενέρ
O πιθανότερος προορισμός για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τη νέα χρονιά
Αταμάν, Σλούκας, Παπαπέτρου, Σερέλης και Κοντός παρουσίαστηκαν στον Αθλητικό Δικαστή
Σαμπαλένκα και Γκοφ θα παλέψουν για τον τίτλο στο μονό γυναικών στο Roland Garos
Ο πόντος της χρονιάς στο Roland Garros-Ο Τζόκοβιτς επιβίωσε σε ράλι με 41 χτυπήματα απέναντι στον Ζβέρεφ
Αποσύρθηκε στα 37 του ο θρύλος της πυγμαχίας της Ουκρανίας, Βασίλ Λοματσένκο