Τα δεδομένα με τον δανεισμό του Ντούρις στη Σπάρτακ Τρνάβα

Για τα θετικά αποτελέσματα που απέσπασε στα τελευταία παιχνίδια ο Οθέλλος αλλά και τον επερχόμενο αγώνα κόντρα στην Πάφο, μίλησε ο Παναγιώτης Κουκούτσικας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αθηένου ανέφερε πως, «έχει αλλάξει η ψυχολογία μετά την τελευταία νίκη. Βλέπουμε την ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο. Από εκεί και πέρα μας περιμένει ένας Γολγοθάς. Σάββατο θα πάμε στην Πάφο, ακολουθεί η Ομόνοια και μετά ο Απόλλωνας. Θα δούμε τώρα πως θα αντιδράσει η ομάδα με τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να λέμε την αλήθεια, έπρεπε να κερδίσουμε με τις ομάδες που θα παλέψουν με εμάς για τη σωτηρία. Τα αποτελέσματα με αυτές μας δίνουν την αισιόδοξα πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, δεν ήταν τυχαίες οι νίκες μας».

Για το νέο προπονητή είπε πως, «βλέπουμε κάποιες αλλαγές, στον τρόπο προπόνησης, στον τρόπο συστήματος της ομάδας, είναι τα σημεία στα οποία ο κύριος Σλάσνικ έκανε αλλαγές και βλέπει να του βγαίνει. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών, καλές εμφανίσεις κάναμε και με τον κύριο Γαρπόζη».

Για την Πάφο πρόσθεσε πως, «είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, με εξαιρετικό ρόστερ. Δεν θα πάμε να καταθέσουμε τα όπλα, θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τον Ντούρις είπε ότι, «ο δανεισμός του είναι μέχρι 31/12/2023 οπότε νοουμένου ότι θέλει να επιστρέψει και τον θέλει και ο προπονητής τότε ενδέχεται να επιστρέψει. Αν ζητήσει να μείνει στο εξωτερικό θα το δει το διοικητικό συμβούλιο. Θα εξαρτηθεί από κάποιους παράγοντες αν θα τον επανεντάξουμε».

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει ο πρόεδρος της ομάδας ο Παναγιώτης Κουκούτσικας είπε πως, «δεν μπορώ να απαντήσω ευκρινώς. Ξέρω ότι είναι κοντά στην ομάδα, διότι έχει υπογράψει συμβόλαιο, βρίσκεται με τους παίκτες σχεδόν καθημερινά. Οι παίκτες τον αναγνωρίζουν ακόμη ως πρόεδρο και περιμένουμε να δούμε πότε ο ιδιος θα επανέλθει. Νομίζω θα είναι καλοδεχούμενος από όλους. Είναι θέμα του ιδίου. Δεν θέλουμε να τον πιέσουμε. Αυτός ξέρει καλύτερα».

Δειτε Επισης

Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα για ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Ομόνοια στη League Phase του Conference League