Με την υπογραφή του Νόλε στους ημιτελικούς η Σερβία

Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που νίκησε με 2-0 σετ τον Κάμερον Νόρι, έφτασε τις 21 διαδοχικές νίκες στο Davis Cup και «σφράγισε» τη σερβική πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Τζόκοβιτς βρίσκεται σε αποστολή, καθώς ταξίδεψε στη Μάλαγα προσθέτοντας μια ακόμα εβδομάδα στην μεγάλη σεζόν του, ώστε να επιστρέψει στη Σερβία ο τίτλος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του Davis Cup.

Ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων, που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορίνο το 7ο ATP Finals και το 8ο Year-end No1 στην καριέρα του, επιβλήθηκε του Κάμερον Νόρι με 6-4, 6-4 και εξασφάλισε την παρουσία της Σερβίας στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Νωρίτερα, ο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς έκανε τη μισή δουλειά, κερδίζοντας τον Τζακ Ντρέιπερ με 7-6 (2), 7-6 (6), σε ένα ματς που δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point, κινδύνεψε όμως στο tie-break του 2ου σετ και λίγο έλειψε να οδηγηθεί σε 3ο.

Ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του δεν επέτρεψε στον Νόρι να γίνει απειλητικός, δεν κινδύνεψε ούτε μια φορά στο σερβίς του, έκανε ένα break σε κάθε σετ και είχε μάλιστα ευκαιρίες και για το διπλό break - και στα 2 σετ.

Αφού ολοκλήρωσε την πρώτη του αποστολή στη Μάλαγα, ο Τζόκοβιτς έκλεισε και έναν ακόμα αγώνα με τον Γιανίκ Σίνερ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο. Η Σερβία θα παίξει με την Ιταλία στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, με τα δυο αστέρια της διοργάνωσης να αντιμετωπίζονται για 3η φορά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, αφού θυμίζουμε είχαν συναντηθεί 2 φορές στο ATP Finals.

Στον πρώτο ημιτελικό, που θα γίνει την Παρασκευή, η περσινή φιναλίστ και 28 φορές πρωταθλήτρια, Αυστραλία, θα αντιμετωπίσει τη Φινλανδία, που για 1η φορά στην ιστορία της θα βρεθεί στα ημιτελικά.

Δειτε Επισης

Η έκπληξή Σλούκα που προκάλεσε δάκρυα χαράς σε φίλη του Παναθηναϊκού που κέρδισε τη «μάχη» με τον καρκίνο
Τελικός-θρίλερ με νικητή τον Αλκαράθ στο Πεκίνο
Η αγκαλιά του Παπανικολάου με τον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού που σκόρπισε χαμόγελα
Τένις: Ξεκούραστα στα προημιτελικά του Πεκίνου η Σαμπαλένκα
Tην πρώτη του νίκη μπροστά στον κόσμο του θέλει ο Άρης
Ο δρομέας που τερμάτισε τελευταίος στον Μαραθώνιο του Βερολίνου την Κυριακή, έγραψε ιστορία
«Από τις πιο σημαντικές εμπειρίες να είμαι ο πρώτος μαύρος σημαιοφόρος της χώρας μου στους Ολυμπιακούς»
Πέθανε ο παλαίμαχος ΝΒΑer και Hall of Famer Ντικέμπε Μουτόμπο
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ερντογάν έπαιξε μπάσκετ στα εγκαίνια για το νέο «σπίτι» του αθλήματος στην Τουρκία
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό και κατέκτησε το Super Cup