Το ΝΒΑ ερευνά την πιθανή σχέση του Γκίντι με ανήλικη

Ο Αυστραλός γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι, Τζος Γκίντι βρίσκεται υπό έρευνα από το ΝΒΑ, σχετικά με πιθανή σχέση του με ανήλικη, κάτι που ο 21χρονος παίκτης δεν θέλησε να σχολιάσει.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα «The Athletic» ανέφερε τον εκπρόσωπο του NBA, Μάικ Μπας, ως «διερευνητή» των καταγγελιών για «ανάρμοστη σχέση» μεταξύ του Τζος Γκίντι και μίας ανήλικης, που αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καταλαβαίνω την ερώτηση, φυσικά, αλλά όχι, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο», απάντησε σχετικά ο παίκτης, όταν ρωτήθηκε στο περιθώριο της προπόνησης των Θάντερ.

Ο Γκίντι παίζει για τρίτη σεζόν στο ΝΒΑ. Με 12,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θεωρείται ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της νεανικής ομάδας της Οκλαχόμα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Για υψηλή γιορτή των αξιών του αθλητισμού μίλησε η ΥΠΑΝ στην τελετή έναρξης των Παγκύπριων Ειδικών Ολυμπιακών
Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ στην υδατοσφαίριση ανδρών
Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο «σκακιστής» που θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή της Ευρώπης
Νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη (2-1)
Μπαρτζώκας: «Αποκλειστικά δική μου ευθύνη, έβαλα αυτούς που δεν έπαιξαν με Ρεάλ και βρεθήκαμε σε κίνδυνο»
Νίκη Κεραυνού 2-0 επί ΑΕΛ στο πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών
Οι Νάγκετς διέλυσαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης
O Kαραλής πέταξε στα 6.01 στη Σαγκάη-Δεύτερος στο Diamond League
Έξαλλος ο Σλούκας με τον Γιούρτσεβεν, υπέδειξε στον Αταμάν να κάνει αλλαγή-«Πέταξέ τον έξω»
Χειρουργήθηκε ο Λίλαρντ-Πότε επιστρέφει στη δράση