Μεγάλη εκδήλωση αγάπης της Μπαντόσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Θα μπορούσε κάποιος να το αποκαλέσει και… ερωτικό παραλήρημα, πέρα από μία σπουδαία ερωτική εξομολόγηση. Η Πάουλα Μπαντόσα έγραψε στο Twitter «ο Στέφανος είναι…» και από κάτω άρχισε να καταγράφει ένα-ένα τα χαρακτηριστικά του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αφελής, όμορφος, στοργικός, γενναιόδωρος, αυταρχικός, τρελός, πλήρης (ως χαρακτήρας), ρομαντικός, φιλόδοξος, υπερκινητικός, χαρισματικός, κομψός, γενναίος, διασκεδαστικός, δοτικός, σχολαστικός, πιστός, αυθεντικός, ταπεινός, έξυπνος, ελαστικός, ώριμος και… υπέροχο.

Μπορεί να ξέχασε και κάτι, όμως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται, και η Ισπανίδα τενίστρια δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Δείτε το ποστ που έκανε η Μπαντόσα στο Twitter

Αυτή η ανάρτηση είναι σε συνέχεια των πολύ όμορφων δηλώσεων που έκανε πρόσφατα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Πάουλα Μπαντόσα, για την οποία είπε: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει.

Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Την έχω στη ζωή μου. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου, και που ένιωθα μόνος, όμως η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μάς υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει».

Δειτε Επισης

Ξεχώρισε η φωτογραφία με Σα Πίντο και έναν κουκουλοφόρο οπαδό στους πανηγυρισμούς
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γουίλερ πήρε το μικρόφωνο και ο Κβιλιτάια ανέλαβε ρόλο... μπουζουξή
Έσκασε στα γέλια ο Πρόδρομος με το πανό οπαδού στο ΓΣΠ-Ζήτησε το πουκάμισό του
Πέφτουν κορμιά στον τελικό στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα και τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Tο απίστευτο ποσό που δίνει o Kριστιάνο σε όσους εργαστούν στο ξενοδοχείο του
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν