«Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από την Ομόνοια, κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός»

Ικανοποίηση στην Πάφο για το σερί τεσσάρων νικών, σερί το οποίο την ανέβασε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Ήμασταν το φαβορί και είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια και να παίρνουμε τους βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε καλό ματς και μελετήσαμε τον αντίπαλό γι' αυτό παρουσιαστήκαμε σωστά και δίκαια φτάσαμε στο ζητούμενο αν και χάσαμε πολλές ευκαιρίες», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου.

Για τους σκόρερ είπε ότι, «είναι σημαντικό να έχουμε πλουραλισμό στην επίθεση. Τρεις σκόρερ είχαμε στον αγώνα, αυτό δείχνει ότι μπορούν πολλοί να βρουν δίχτυα και να κάνουν τη διαφορά όπως και το ότι υπάρχουν λύσεις».

Για τον Μπρούνο πρόσθεσε ότι, «είχε μια μικρή ενόχληση και προτίμησε ο προπονητής να τον αφήσει στον πάγκο για να τον προστατέψει. Προληπτικοί οι λόγοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «είναι σημαντικό που έχουμε καλές εμφανίσεις και παίρνουμε τους βαθμούς έρχονται δύσκολα παιχνίδια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από την Ομόνοια. Η ομάδα δούλεψε αρκετά και στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και όσο περνά ο καιρός αναμένω να γίνεται και καλύτερη η ομάδα. Κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός και έτσι το αντιμετωπίζουμε».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είπε ότι, «ένα δύσκολο ματς, οπότε με κάθε σοβαρότητα θα πάμε στο «Αμμόχωστος» για να δώσουμε συνέχεια, όμως ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας».

Για τον Νταβό που τραυματίστηκε ανέφερε πως, «περιμένουμε τις εξετάσεις. Ωστόσο οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι διαθέσιμοι».

Δειτε Επισης

Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Ξεκίνησε με το δεξί στο League phase η Ομόνοια-Κέρδισε 4-0 την Βίκινγκουρ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα για ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Ομόνοια στη League Phase του Conference League
Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet