«Παίζει ρόλο και το γήπεδο, αυτό της Δόξας είναι 30 μέτρα πιο μικρό στο πλάτος»

Στο ισόπαλο παιχνίδι με τη Δόξα αλλά και την πορεία της Καρμιώτισσας, αναφέρθηκε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας των Πολεμιδιών.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως, «μας βρίσκει αρκετά στεναχωρημένους το 2-2. Εκεί που νομίζαμε ότι η ομάδα θα ανακάμψει, είχαμε ελπίδες πως θα κερδίζαμε τη Δόξα. Παρουσιαστήκαμε άγονοι επιθετικά και δώσαμε την ευκαιρία στη Δόξα αν πάρει τον πρώτο της βαθμό. Προσπαθούμε να βρούμε τον λόγο που δεν παρουσιαστήκαμε σοβαροί. Κερδίσαμε τον Άρη και νομίσαμε κάναμε κάτι σπουδαίο και παρουσιαστήκαμε με τη Δόξα με τα χάλια που είδατε. Αντιλαμβάνεστε πως παίζει ρόλο και το γήπεδο. Το γήπεδο της Δόξας είναι 30 μέτρα πιο μικρό στο πλάτος σε σχέση με το Παφιακό. Η Δόξα αμύνθηκε και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας».

Για τον αγώνα με την ΑΕΖ πρόσθεσε πως, «κάθε φορά λέμε το επόμενο είναι πιο σημαντικό. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα, αυτή είναι η βαθμολογική μας θέση και πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΖ».

Για τη διοίκηση της ομάδας ανέφερε ότι, «ο πρόεδρος και το ΔΣ κάνουν ότι μπορούν. Είναι δίπλα στην ομάδα, πληρώνουν και τα δίνουν όλα. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη. Χρειάζεται δουλειά. Δεν τέλειωσε τίποτα και θα πρέπει να το παλέψουμε».

Δειτε Επισης

Απώλεια για την ΕΝΠ, τρίποντο για τον Ολυμπιακό-Τα δεδομένα στη βαθμολογία
H κλήση της Εθνικής Παίδων Κ17
Στην Ανόρθωση μέχρι το 2026 ο Γκαρσία
Οι καυτές σφυρίχτρες σε Παπαδόπουλος και Άλφαμεγα-Όλοι οι ορισμοί
«Οι επενδυτές μας ερωτεύονται, αλλά δεν μας παντρεύονται»-Η πρώτη αντίδραση Σάντη
Η μπάλα στη σέντρα για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος-Οι προβολείς στο Παπαδόπουλος
ΒΙΝΤΕΟ: Η άστοχη εκτέλεση ενός πέναλτι από τον Πιέρο Σωτηρίου
Ανοίγει η αυλαία με ντέρμπι φωτιά στη Β' κατηγορία-Όλο το πρόγραμμα
Αυτοί απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της Ανόρθωσης
Ηχηρό μήνυμα Σάντη-«Νέος κύκλος που οδηγεί την Ανόρθωση στην επόμενη ημέρα»