Την τρίτη θέση σε Coach Regatta κατέβαλε ο Παύλος Κοντίδης

To πρώτο σκέλος της προετοιμασίας του στη Λανζαρότε ολοκλήρωσε ο Παύλος Κοντίδης, πετυχαίνοντας και διάκριση, καθώς πήρε την τρίτη θέση σε Coach Regatta, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του καμπ, που διήρκεσε από τις 11 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

«Στον αγώνα είδα αρκετά καλά πράγματα και πολύ θετικά συμπεράσματα. Θα έλεγα ότι η κούραση από την προπόνηση δεν με άφησε να έχω μία καλύτερη θέση, ήρθα τρίτος, αλλά σίγουρα ο στόχος είναι να είμαι έτοιμος αγωνιστικά τέλη Ιανουαρίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση για το 2024», ανάφερε ο Κύπριος ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη διάρκεια της παραμονής του στο νησί των Κανάριων Νήσων ο Αργυρός Ολυμπιονίκης του «Λονδίνο 2012» έκανε αρκετές δυνατές προπονήσεις, τόσο εντός νερού όσο και εκτός με ποδηλασία και γυμναστήριο.

Ο Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 και το 2018 επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Κροατία, για να περάσει οικογενειακές στιγμές και να ξεκουραστεί, προτού στις 3 Δεκεμβρίου επιστρέψει ξανά στη Λανζαρότε για να συνεχίσει την προετοιμασία του μέχρι τις 22 του μήνα.

Στη διάρκεια αυτών τριών εβδομάδων θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένας αγώνας.

«Οι καιρικές συνθήκες εκεί είναι αρκετά καλές, υπάρχει ψηλή θερμοκρασία και οι άνεμοι είναι περισσότερο μέτριοι. Περιμένουμε ίσως λίγο περισσότερους ανέμους τον Δεκέμβρη, κάτι που θα μας βοηθήσει ακόμη καλύτερα στη συγκεκριμένη προετοιμασία, στο κρέμασμα μέσα στο σκάφος», αναφέρει ο Παύλος Κοντίδης.

Μετά το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας στη Λανζαρότε ο Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 και το 2022 θα βρεθεί στην Κύπρο, όπου θα περάσει τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έπειτα θα αναχωρήσει για την Αυστραλία, για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Αδελαΐδα από τις 24 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η πλεύση της κυπριακής αποστολής στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα
ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα σε αποθέωση η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πόζαραν μπροστά στους Ολυμπιακούς Κύκλους (pic)
Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
Τα κυπριακά πανιά ανοίγουν στη Μασσαλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κυπριακές συμμετοχές από το Σίδνεϋ ως το Πεκίνο
Κανονικά η τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι παρά το σαμποτάζ στα τρένα (pics)
Ελεύθεροι σκοπευτές παντού στο Παρίσι-Κλειστός ο εναέριος χώρος, σε ετοιμότητα τα Mirage
Πώς το Παρίσι καθάρισε τον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που ξόδεψαν