Ξεσπάθωσε ο Τσολάκης για τους παίκτες του Απόλλωνα-«Κάποιοι είναι προκλητικοί»

Για την απογοητευτική εικόνα που βγάζει ο Απόλλωνας, μίλησε ο πρόεδρος των παλαίμαχων της ομάδας της Λεμεσού, Άγγελος Τσολάκης στον ΣΠΟΡ FM.

«Αναμενομένη η αντίδραση του κόσμου και ως ένα βαθμό δικαιολογημένη. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας. Θεωρώ ότι και ο προπονητής πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Ίσως να μην έχουμε την ποιότητα που περιμέναμε, αλλά θεωρώ ότι με αυτό το ρόστερ η εικόνα της ομάδας μπορεί να βελτιωθεί.

Υπάρχουν παίκτες που πήραν πολλές ευκαιρίες και κάποιοι είναι και προκλητικοί. Θεωρώ ότι πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε άλλα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους, να ανακατέψει την τράπουλα. Δεν έχουν δίψα οι ποδοσφαιριστές και είναι κάτι που μας προβληματίζει. Δεν είναι θέμα προπονητή, αλλά αυτό που λέω είναι πως πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του».

Για τις δηλώσεις Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Ο προπονητής ήθελε θεωρώ να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες του. Δεν τον αδικώ. Η ευθύνη είναι κυρίως σε αυτούς που είναι στο γήπεδο. Δεν γίνεται να μην κυνηγάς τις φάσεις».

Αν είναι και θέμα ψυχολογίας: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα ψυχολογικό ή φυσικής κατάστασης. Νομίζω δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ομάδας. Παρόλο που έχουμε κάποιες αδυναμίες, θεωρώ πως μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Λείπει ίσως η πίστη στην ομάδα, το πάθος και η θέληση των παικτών».

«Αν δείτε και την ανακοίνωση μας έχουμε σαν παλαίμαχοι τις απόψεις μας. Όταν βρεθούμε με τον πρόεδρο θα μεταφέρουμε τις σκέψεις μας, αλλά δεν είναι της ώρας αυτό».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Με αυτό το ρόστερ θα είμαστε μέχρι το Γενάρη και δεν βοηθά το να είμαστε ισοπεδωτικοί. Ο Απόλλωνας πρέπει να κάνει τέσσερις νίκες και θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει. Όλοι μαζί πρέπει να βρουν τις λύσεις. Η φανέλα που φοράνε οι ποδοσφαιριστές είναι βαριά και πρέπει να την τιμούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Θέλουμε ο καθένας να δίνει το 1000 τοις εκατό στο γήπεδο. Υπάρχει μια απάθεια από τους παίκτες και αυτό δεν το δεχόμαστε. Πρέπει να κάνουμε τέσσερις νίκες και το Γενάρη η διοίκηση να έχει έτοιμους παίκτες για να εμβολιάσει την ομάδα. Αυτή είναι η θέση μας σαν παλαίμαχους».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία
Έριξε τριάρα και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης η Ομόνοιας