Η FIBA Europe επέλεξε τον Πρόεδρο της ΚΟΚ στην Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης σε 3x3

Σε μία από τις τρεις νέες επιτροπές που έχει δημιουργήσει η FIBA Europe, επιλέγηκε για να συμμετέχει σαν μέλος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (ΚΟΚ), Ανδρέας Μουζουρίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΚ, η οποία αναφέρει πως η επιλογη του κ. Μουζουρίδη αποτελεί «μία ακόμα σημαντική διάκριση» για την Ομοσπονδία. 

Συγκεκριμένα, η ΚΟΚ αναφέρει ότι ο κ. Μουζουρίδης επιλέχθηκε για την Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης σε 3x3, η οποία θα έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ακόμα μία σημαντική επιτυχία για την κυπριακή καλαθοσφαίριση, που δείχνει την αναγνώριση που τυγχάνει σε διεθνές επίπεδο, προσθέτει.

Επίσης, η ΚΟΚ αναφέρει ότι έχει πλέον πιο ενεργή και έντονη συμμετοχή στα κέντρα αποφάσεων της FIBA Europe και προσθέτει ότι είχε προηγηθεί στις 23 Ιουνίου 2023 η απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου της FIBA Europe για εκπροσώπηση από τέσσερα ακόμα μέλη σε επιτροπές για την περίοδο 2023-2027.

Συγκεκριμένα, αναφέρει η Ομοσπονδία ότι ο Άθως Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής ΚΟΚ και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIBA Europe αποτελεί τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων FIBA Europe, ο Παύλος Παυλίδης, Γενικός Γραμματέας ΚΟΚ αποτελεί μέλος της Νομικής Επιτροπής FIBA Europe, ο Μαρκ Κληρίδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της FIBA Eurobasket 2025 Cyprus αποτελεί μέλος της Επιτροπής Οικονομικών FIBA Europe και η Μικαέλα Βεζένκοβα, Team Manager Εθνικής Γυναικών αποτελεί μέλος της Επιτροπής Γυναικείας Καλαθοσφαίρισης της FIBA Europe.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η πλεύση της κυπριακής αποστολής στην τελετή έναρξης στον Σηκουάνα
ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα σε αποθέωση η εμφάνιση της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξη των Ολυμπιακών
LIVE ΒΙΝΤΕΟ: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι
Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πόζαραν μπροστά στους Ολυμπιακούς Κύκλους (pic)
Πρώτος στη μάχη από τα μέλη της κυπριακής ολυμπιακής ομάδας ο Μάριος Γεωργίου
Τα κυπριακά πανιά ανοίγουν στη Μασσαλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κυπριακές συμμετοχές από το Σίδνεϋ ως το Πεκίνο
Κανονικά η τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι παρά το σαμποτάζ στα τρένα (pics)
Ελεύθεροι σκοπευτές παντού στο Παρίσι-Κλειστός ο εναέριος χώρος, σε ετοιμότητα τα Mirage
Πώς το Παρίσι καθάρισε τον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες-Προκαλεί ίλιγγο το ποσό που ξόδεψαν