Η συμβουλή του Σωφρόνη στον Λοΐζου-«Να μην ασχολείται με την κριτική»

Ικανοποιημένος ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την νίκη της Ομόνοιας επί του Απόλλωνα με 2-0, ο οποίος έδωσε και μια συμβουλή προς τον Λοΐζο Λοΐζου.

«Καταφέραμε και σκοράραμε στην πρώτη φάση του αγώνα, κάτι που βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα μας. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε χρόνο να χαρούμε, την Παρασκευή μας περιμένει ένα ακόμη ντέρμπι και θα πάμε για τρεις βαθμούς, όπως είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο που μας στήριξε από το πρώτο λεπτό, εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα», δήλωσε στη διάσκεψη Τύπου ο Κύπριος τεχνικός.

Για το ότι η Ομόνοια, είναι η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα είπε ότι, «όταν μια ομάδα είναι αήττητη ο αντίπαλος προσπαθεί να το τερματίσει. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα για μένα. Δεν θέλω να δίνω καμία αφορμή, εγώ κάνω τη δουλειά μου».

Για το μηδέν παθητικό πρόσθεσε ότι, «κράτησαν όλοι μαζί το μηδέν. Το πλάνο σίγουρα όταν πηγαίνεις όπως το σχεδιάζεις στις προπονήσεις, είναι σημαντικό. Πήραμε αυτοπεποίθηση».

Κληθείς να αναφερθεί στον Λοΐζου ο τεχνικός της Ομόνοιας είπε ότι, «πριν 2-3 χρόνια ήταν νεαρός, πλέον έχει εμπειρίες. Πρέπει να αρχίσει να μην ασχολείται με την κριτική. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, αυτά έχουν οι μεγάλες ομάδες, έχουμε κριτική και πρέπει να τη δεχόμαστε. Έτσι έγινε και με τον Κουλιμπαλί».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος