Επιστροφή του Χουάνκαρ στην επανέναρξη το πιθανότερο σενάριο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την μίνι-προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ρεν την Πέμπτη (09/11-19:45) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Europa League, όμως ο Χουάνκαρ ήταν και πάλι απών από το «Γ.Καλαφάτης».

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» δεν μπήκε ούτε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας στις προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως εκτός από το παιχνίδι με την Ρεν, που έτσι κι αλλιώς δεν θα συμμετείχε λόγω του ταξιδιού με το αεροπλάνο που έπρεπε να γίνει, φαίνεται πως δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά την Κυριακή (12/11-21:30), αφού μην ξεχνάμε πως έχει να κάνει προπόνηση δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Κάπως έτσι, κι αφού ο αγώνας με την ομάδα των βορείων προαστίων είναι ο τελευταίος πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του να πάει για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, προκειμένου να του δοθεί και αρκετός χρόνος να επανέλθει ομαλά.

Υπενθυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, είναι εκείνο με τον Άρη (26/11) στο «Κλ. Βικελίδης», οπότε και ο Χουάνκαρ θα έχει συμπληρώσει περίπου ένα μήνα απουσίας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στα υπόλοιπα νέα της σημερινής προπόνησης, εκείνη έγινε σε δύο γκρουπ, όπως συνηθίζεται στην επιστροφή στο Κορωπί μετά από αγώνα. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ματς στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πάλμερ-Μπράουν ενώ θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League