«Ο Λοΐζου μπορεί να κερδίσει μια ομάδα μόνος του, πρέπει να βρει τα πατήματα του»

Για τη νίκη της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά και την εμφάνιση των Λοΐζου και Σεμέδο, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Άντρος Γιατρού.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι, «η ομάδα άρχισε να βρίσκει ρυθμό, παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, από τα λεγόμενα έξι βαθμών. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε έναν διεκδικητή για τον τίτλο και με μηδέν παθητικό».

Για τον Λοΐζου είπε ότι, «έγιναν διάφορα με τον μικρό στο παρελθόν. Όμως είναι παίκτης που μπορεί να κερδίσει μια ομάδα μόνος του. Και το έδειξε. Απλά πρέπει να βρει τα πατήματά του, τη ψυχολογία του. Το γκολ και ασίστ του θα τον βοηθήσουν πάρα πολύ στη συνέχεια και περιμένω περισσότερα από αυτόν. Η πάσα του ήταν εξαιρετική που δεν βλέπεις συχνά».

Για τον Σεμέδο πρόσθεσε πως, «παιχνίδι με παιχνίδι είναι ακόμη καλύτερος. Έχει πάρει τη ψυχολογία που πρέπει, άρχισε να μπαίνει στο σύνολο της ομάδα και μπορεί να προσφέρει κι άλλα».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας ανέφερε ότι, «δυσκολεύτηκε λίγο ο Σωφρόνης να βρει τη χημεία στην αμυντική λειτουργία. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως το βρήκε και είναι πολύ θετικό. Ελπίζω να συνεχίσει αυτό το στατιστικό με μηδέν παθητικό. Η ομάδα κινδυνεύει πολύ λίγο και όσο κινδυνέψει έχει ένα τέρας όπως τον Φαμπιάνο. Άλλο είναι να σου κάνει 20 φάσεις ο αντίπαλος και άλλο 4-5 τελικές. Στις 10 να δεχθεί ένα Φαμπιάνο».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος