Αποκαλυπτικός ο Σα Πίντο-«Έχουμε καθυστερήσεις στους μισθούς, κάνει ό,τι μπορεί ο πρόεδρος»

Αποκαλυπτικός ο Ρικάρντο Σα Πίντο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Πορτογαλίας. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στην παρουσία του στον σύλλογο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, «ςίναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο. Ιστορικά είναι η ομάδα με τις πιο πολλές επιτυχίες, με 28 τίτλους πρωταθλήματος. Έχουμε ίσως τους καλύτερους φιλάθλους στην Κύπρο, που γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε μεγάλο παιχνίδι. Όσον αφορά τη δομή εργασίας, έχουμε καλές συνθήκες, δύο γήπεδα, χώρο αποθεραπείας, καλό ιατρικό τμήμα. Το οικονομικό κομμάτι είναι το μόνο πισωγύρισμα. Έχουμε κάποιες καθυστερήσεις, που δυστυχώς υπάρχουν, όχι μόνο με εμένα, αλλά και με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Είναι κάτι που υπάρχει. Ο πρόεδρος κάνει ό,τι μπορεί για να βρει χορηγούς και ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο και ελπίζουμε να μπορέσει να τακτοποιήσει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Πάντοτε μου αρέσει να είμαι προπονητής σε ομάδες που διεκδικούν πρωταθλήματα και θέλουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη. Στον ΑΠΟΕΛ παρόλο που το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και εμείς έχουμε το 6ο-7ο καλύτερο μπάτζετ, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω του οικονομικού, αλλά πιστεύω πολύ στους παίκτες μου οι οποίοι έχουν την νοοτροπία να κερδίσουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Όπως δήλωσε ο Σα Πίντο, «πάνε χρόνια που δεν καταφέρναμε να πετύχουμε έξι συνεχόμενες νίκες και το κάναμε τώρα. Πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και να βρίσκουμε τρόπους να μην σκέφτονται οι παίκτες το οικονομικό πρόβλημα. Να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και τα αποτελέσματα. Το να μην πληρώνεσαι είναι δύσκολο για όλους και είναι δύσκολο να βρούμε κίνητρα. Αυτό που συνήθως λέω στους παίκτες είναι στις προπονήσεις είναι πως κανείς δεν θα θυμάται τα λεφτά και το ότι μας χρωστάνε. Σίγουρα είναι δύσκολο για όσους έχουν υποχρεώσεις, αλλά έως τώρα είναι εξαιρετικοί. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους».

Δειτε Επισης

Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Δύο πολύτιμους βαθμούς «απώλεσε» στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα