Πλουτής: Υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ακούμε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια φέτος. Πετύχαμε την δεύτερη μας νίκη σε τρία ματς. Βλέπουμε να αλλάζουν πράγματα με τον κύριο Κόσκελα. Αυτό μας χαροποιεί. Κάναμε μία καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο», δήλωσε ο Πλουτής Αβραάμ για τη νίκη της ΑΕΛ επί της Καρμιώτισσας.

Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε ότι, «πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να βγάλει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά. Η ομάδα αυτή την στιγμή χρειάζεται ηρεμία, μακριά από την κακόπιστη κριτική και την δημιουργία εντυπώσεων. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ακούμε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα που βάζουν την ομάδα σε ένταση. Απόλυτος άρχοντας είναι ο προπονητής. Αυτός αποφασίζει για τα πάντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι μυθοπλασίες του καθενός. Θέλουμε ηρεμία για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ».

Όπως είπε, «ο προπονητής προσπαθεί να βρει αυτό που ταιριάζει στην ομάδα με το υφιστάμενο υλικό. Γι' αυτό βλέπουμε τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα. Πάμε στη Λευκωσία με τον ΑΠΟΕΛ με πολλές απαιτήσεις. Ο Γερολέμου εξαιρετικά δύσκολα θα προλάβει το ματς. Είναι μυϊκό το πρόβλημα. Να περιμένουμε τις εξετάσεις και το MRI. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή, επιστρέφει και ο Μεντόσα. Ο Μπεραχίνο δείχνει αυτή την στιγμή ότι δεν μπορεί να βοηθήσει. Αν δεν ανεβάσει ρυθμούς και διάθεση... Πρέπει να ξεπεράσει και κάποια προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν»

Δειτε Επισης

Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Δύο πολύτιμους βαθμούς «απώλεσε» στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα