Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ ενόψει Αμπερτίν

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Αμπερντίν συνεχίστηκε, με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Ραζβάν Λουτσέσκου να μειώνονται ακόμα περισσότερο.

Τόσο ο Βιεϊρίνια όσο κι ο Αλί Σαμάτα ξεπέρασαν τα ζητήματα που τους απασχολούσαν και προπονήθηκαν κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα της Πέμπτης (9/11, 19:45) για τους ομίλους του Conference League.

Ο Λουτσέσκου θα μιλήσει για το παιχνίδι κόντρα στους Σκωτσέζους το μεσημέρι της Τετάρτης (8/11) στις 12:00 με τον Ράχμαν Μπάμπα, που την Τρίτη (7/11) είχε αποφόρτιση, να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

"Δύο μέρες πριν την κρίσιμη μάχη με την Αμπερντίν στην Τούμπα και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου κορυφώνει την προετοιμασία του με στόχο να είναι πανέτοιμο και να πανηγυρίσει ένα ακόμα τρίποντο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές ασχολήθηκαν και πάλι με το τακτικό κομμάτι, δίνοντας έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Άλι Σαμάτα προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Μπάμπα έμεινε μέσα για προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Την Τετάρτη (08.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 12:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μπάμπα, που θα εκπροσωπήσει τους συμπαίκτες του.

Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν την δική τους συνέντευξη Τύπου στις 19:00 και θα προπονηθούν στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Στεάουα στην Τούμπα για το Conference League
Δύο πολύτιμους βαθμούς «απώλεσε» στην πρεμιέρα του Conference League ο Παναθηναϊκός
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ-Υπέβαλε την παραίτησή του μετά από 4 χρόνια
Στην 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA ανέβηκε η Ελλάδα
Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Μπακασέτα
Έλιωσε την Μπράγκα με τριάρα και εμφάνιση… τροπαιούχου ο Ολυμπιακός!
Γκαρθία: «Ο Μεντιλίμπαρ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό»
ΑΕΚ: Ακόμα δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα, μπήκαν Λιβάι και Γκατσίνοβιτς
Ολυμπιακός Κ19: Ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στο Youth League κόντρα στην Ταλίνα Κάλεβ
Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη με πειστική εμφάνιση στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα