Τέλος από την Αλ Ιτιχάντ ο Νούνο Εσπιρίτο

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ αποτελεί ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Η Αλ Ιτιχάντ ψάχνεται στην αγορά για καινούριο προπονητή καθώς ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η διοίκηση ενημέρωσε τον Πορτογάλο τεχνικό λίγους μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του (Ιούνιος 2024) πως δεν θα συνεχίσει στους Σαουδάραβες μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Συγκεκριμένα οι δύο σερί ήττες σε πρωτάθλημα και AFC Champions League από Αλ Σαμπάμπ και Αλ-Κούβα ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι των Σαουδάραβων που είχαν δει τι είχε γίνει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Εσπιρίτο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην ομάδα «ψιθύριζε» σε όλους πως ο Γάλλος επιθετικός δεν θα ταιριάξει στο στιλ παιχνιδιού που θέλει να χρησιμοποιήσει στην ομάδα. Ο 49χρονος επίσης δεν είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Ζότα ο οποίος δεν υπολογίζεται για τους αγώνες πρωταθλήματος και βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής.

Η Αλ Ιτιχάντ θα έχει έναν υπηρεσιακό προπονητή προς το παρόν μέχρι να βρει τον κατάλληλο για να αντικαταστήσει τον Εσπιρίτο.

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

Ο μεταγραφικός στόχος της Νότιγχαμ Φόρεστ για να αντικαταστήσει τον Ελάνγκα
Ο Κιελίνι έγινε συνιδιοκτήτης της Λος Άντζελες FC
Πληρώνει από την τσέπη του ο Γιόκερες για να πάει στην Άρσεναλ
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κονατέ
Πήγε για την τράμπα η Μπρέντφορντ, προσέγγισε τον Ποστέκογλου για τη διαδοχή του Φρανκ
Η UEFA αλλάζει τους κανόνες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Champions, Europa και Conference League
Καθάρισε την Πολωνία με τριάρα και πέρασε στα νοκ άουτ η Σουηδία
Ο Ζοάο Πέδρο έκανε τα μαγικά του και έστειλε την Τσέλσι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Το πρώτο γκολ του Champions League για τη σεζόν 2025-2026 ήρθε από τη Μάλμε
Νέα στοιχεία για το τραγικό τέλος των αδερφών Ζότα-Οι Αρχές ρίχνουν φως στα αίτια αλλά και ποιος οδηγούσε