Αισιόδοξος για το πρωτάθλημα ο Φοίβος-«Δεν θα το παίρνουμε κάθε χρόνο, όμως φέτος θα το πάρουμε»

Για τα 97 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτορκίτου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι, «κάθε επέτειο για το ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ποσό μεγάλο ήταν, είναι και θα είναι. Το ΑΠΟΕΛ είναι με την στήριξη του κόσμου που έφτασε στα 97 χρόνια και με τις επιτυχίες που έκανε στην Ευρώπη, κάνοντας γνωστή την ομάδα σε όλη την Ευρώπη αν όχι στον κόσμο. Για το σερί με τους τίτλους: «Έχουμε το πιο μεγάλο σερί με κατακτήσεις πρωταθλημάτων, οκτώ σερί, το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ δεν θα χαθεί ποτέ, δεν θα παίρνουμε κάθε χρόνο πρωτάθλημα, όμως φέτος έχω μια αισιοδοξία ότι θα το πάρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γενέθλια για τον ΑΠΟΕΛ, κλείνει 97 χρόνια ζωής-«Χρόνια Πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Για την επιτυχία του 2011-2012είπε πως, «νιώθω περήφανος, τυχερός που ζούσαμε αυτό το πράγμα, ήταν κάτι που δεν πίστευα ότι θα το ζήσω. Ελπίζω στο μέλλον ξανά το ΑΠΟΕΛ και άλλες ομάδες να ζήσουν αυτό που ζήσαμε εμείς τότε. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι ομάδες έχουν αλλάξει από τότε και στην Κύπρο, έχουν έρθει νέες ομάδες στο προσκήνιο. Έλεγαν τότε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομαδούλα από την Κύπρο, που είναι η Κύπρος; Ελπίζω με καλή οργάνωση να επαναληφθεί αυτό που πετύχαμε, αλλά είναι αρκετά δύσκολο γιατί μεγάλωσαν οι ομάδες».

Αν υπάρχει επικοινωνία με τον Γιοβάνοβιτς απάντησε, «όχι συχνή επικοινωνία, αλλά όταν βρεθούμε θυμόμαστε τα πάντα».

Σε ερώτηση για τους επενδυτές είπε ότι, «το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή πρέπει να είσαι οικονομικά δυνατός, να έχεις παίκτες από το πάνω ράφι, αν θέλουν οι επενδυτές μπορούν να καταφέρουν πολλά».

Για τη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως, «αν συγκρίνουμε από το πως άρχισε η φετινή χρονιά και το πως είμαστε τώρα, σίγουρα είδαμε βελτίωση. Υπάρχει αρκετός δρόμος, να συνεχίσει να βελτιώνεται και να είναι όπως πρέπει μέχρι το τέλος. Το ΑΠΟΕΛ βλέπει πάντα τους τίτλους. Με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το οικονομικό ο πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι, «ο κ. Πετρίδης μίλησε ανοιχτά για το οικονομικό, όπως τα κατάφερε μέχρι τώρα και μπράβο του ελπίζω να συνεχίσει να βρίσκει λύσεις, γιατί το οικονομικό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Για τον προπονητή απάντησε με χιούμορ, «φαίνεται ότι ο προπονητής μας είναι προπονητής της εξέδρας!».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία