«Δεν τους αφήσαμε να πάρουν ανάσα, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για πρόκριση»

Για την επόμενη μέρα του ισόπαλου αποτελέσματος και την υπόθεση πρόκρισης στην Ευρώπη, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος στον Super Sport FM.

«Αυτό που θα ‘θελα να πω είναι πως δεν είμαι βέβαιος διότι κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και στη Λεμεσό με Ρέιντζερς και Μπέτις. Ήταν όμως η πιο γενναία εμφάνιση μας μπροστά σε 50.000 κόσμο και είχε και η αντίπαλος παραπάνω λόγους να μας κερδίσει. Είμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε απαιτήσεις. Το να είσαι ο Άρης και να παίζεις έτσι στη δεύτερή σου παρουσία στην Ευρώπη, είναι αξιοθαύμαστο. Νομίζω ότι λειτούργησε πάρα πολύ καλά η ομάδα ανασταλτικά. Δεν τους αφήσαμε να πάρουν ανάσα, έκαναν υπερπροσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας. Ήμασταν μακράν πιο επικίνδυνοι ειδικά στο πρώτο μέρος. Ήμασταν διεκδικητικοί και ανταγωνιστικοί μέχρι το φινάλε. Δεν ήταν μόνο ο προπονητής που είπε πως ήταν απογοητευμένος. Όλη η ομάδα ήταν. Λές και είχαμε χάσει το παιχνίδι. Κάναμε υπερπροσπάθεια και το θετικό αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό για εμάς και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Καταδεικνύει και το μέγεθος της φετινής μας προσπάθειας».

Για το χιλιοστό γκολ κυπριακής ομάδας στην Ευρώπη που πέτυχε ο Μπαμπίκα: «Το μάθαμε και εμείς, χαιρόμαστε ιδιαίτερα έστω και με αυτόν τον τρόπο ο Άρης και ο Μπαμπίκα θα καταγραφούν στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ακόμη δεν ξέρουμε εκατό τοις εκατό. Χθες χρειάστηκε πατερίτσες λόγω πρηξίματος στον αστράγαλο από διάστρεμμα, σήμερα στο αεροδρόμιο περπατούσε πολύ καλύτερα. Όταν έρθουμε πίσω θα γνωρίζουμε περισσότερα».

Για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι: «Ήταν απογοητευμένος, αλλά δεν έχει να κάνει με υπεροψία ή επειδή δεν εκτιμούμε τον βαθμό και την ισοπαλία. Το πιστεύαμε όλοι και το έλεγα και εγώ ότι πάμε για τη νίκη. Αναλύοντας τον αντίπαλο θεωρήσαμε όλοι ότι μπορούμε για τη νίκη πριν από τον αντίπαλο και μετά από τέτοια σπουδαία εμφάνιση, είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια. Το Γιουρόπα Λιγκ δεν υφίσταται πλέον για εμάς ως στόχος και απομένει να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ».

Για τον τελικό με Σπάρτα Πράγας: «Πάρα πολύ δυνατή και καλή ομάδα η Σπάρτα Πράγας. Από τη στιγμή που είδαμε τέτοια μεγαθήρια στα μάτια και τα ανταγωνιστήκαμε διεκδικώντας και έχοντας βαθμολογικό όφελος, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέραν της νίκης. Χρειάζεται ένα μικρό θαύμα. Δεν είναι εύκολο επειδή είμαστε ο Άρης και χρειάζεται νίκη με δύο περισσότερα γκολ απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Θα πάμε να το παλέψουμε».

Για την ΑΕΛ: «Θέλουμε ομαλή προσγείωση, δεν είναι εύκολο, δεν έχει σχέση αυτό το παιχνίδι με αυτό με την Καρμιώτισσα. Είναι τοπικό ντέρμπι, η ΑΕΛ θέλει να κερδίσει για πολλούς και διάφορους λόγους και από μόνα τους τέτοια παιχνίδια είναι ντέρμπι, πόσο μάλλον για εμάς που έχουμε να διαχειριστούμε αυτή τη μετάβαση από Ευρώπη στην Κύπρο, με τις απουσίας και την κατάσταση του Μπαμπίκα».

Για τον Γκομίς και τους απόντες: «Ο Γκομίς έμεινε στην Κύπρο αλλά απ’ όσο γνωρίζω θα είναι διαθέσιμος. Σίγουρα θα γνωρίζουμε αύριο. Νομίζω ότι η ομάδα τους αποζημίωσε και με το παραπάνω. Εκτός με κάρτες οι Γιαγκό, Ουρόσεβιτς και Σόκε».

Για τους οπαδούς του Άρη που ήταν στη Γλασκώβη: «Έφαγαν και το κρύο στην εξέδρα. Το να δουν τέτοια εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα από την ομάδα τους μέσα στο Άιμπροξ, ήταν ό,τι καλύτερο».

Δειτε Επισης

Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Περαξε δύο βαθμούς με τη Σαμροκ των δεκα ποδοσφαιριστων
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ
Άσπρος καπνός στη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης-Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης
Καμορανέζι: «Είχα την ευκαιρία στο παρελθόν να δουλέψω στην Κύπρο, θέλω να αναβαθμίσω την Καρμιώτισσα»
Στη Ζυρίχη για το Συμβούλιο της FIFA ο Πρόεδρος της ΚΟΠ
Αντίστροφη μέτρηση για έναρξη 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών στο ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα για ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Ομόνοια στη League Phase του Conference League
Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet