Ανόρθωση και Οθέλλος πήραν εύκολα διπλά και έβαλαν πλώρη για τον β' γύρο του Κυπέλλου

Ανόρθωση και Οθέλλος Αθηαίνου προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Α’ και Β’ Κατηγορίας καθώς επικράτησαν της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και του Διγενή Ακρίτα Μόρφου με 3-1 και 4-1 αντίστοιχα.

Με τον Σέργιο Καστέλ να σκοράρει δύο φορές στο 5’ και στο 57’ και ένα γκολ του Κίκο στο 36’ η Ανόρθωση χωρίς να πιάσει ψηλή απόδοση ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της ΕΝΑΔ η οποία σκόραρε στο 70΄με τον Γιάννη Μαύρου.

Ανάλογη εικόνα είχε και ο αγώνας μεταξύ του Οθέλλου και του Διγενή Ακρίτα. Ο Οθέλλος προηγήθηκε στο 4’ με τον Σανγκαρέ για να ισοφαρίσει για τον Διγενή Ακρίτα ο Άνθιμος Κων/νου στο 22’. Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Οθέλλου η οποία με γκολ των Μπραμπίγια στο 41’ και Σούτο και Ποπέσκου στο 49’ και 61’ καθάρισε την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση για τον β’ γύρο του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»