Μίλησε για Αμερικάνο επενδυτή και για χρέος εκατομμυρίων του ΑΠΟΕΛ ο Πετρίδης

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην οπαδική εκπομπή «Orange Legacy», παραχώρησε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος απάντησε σε αρκετά καυτά ερωτήματα.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων για τον επενδυτή, «οι διαδικασίες άρχισαν πριν τον κορωνοϊό. Τις παγοποιήσαμε λόγω οικονομικού. Οι μελέτες ολοκληρώθηκαν τώρα τον Ιούλιο. Μας προσέγγισε κάποιος, είναι ΑΠΟΕΛίστας, κάτοικος Αμερικής εδώ και χρόνια. Μέσω τρίτων, φίλων προσεγγίστηκε και του παρουσιάσαμε την μελέτη. Έδειξε ενδιαφέρον, του παραδώσαμε τη μελέτη. Θέλει να μείνουμε χαμηλών τόνων ο ίδιος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι σε θέση να μας πει αν θα προχωρήσουμε ή όχι. Πήραμε θετικά μηνύματα από τον κύκλο του. Θα είναι κατά το 50% επενδυτής. Το άλλο 50% θα είναι από το κράτος, αυτά που δικαιούμαστε. Αν μας απαντήσει, θα υπογράψουμε και θα προχωρήσουμε. Θα μπορεί και ο ΑΠΟΕΛίστας να είναι μέτοχος, όποιος θέλει. Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ενδιαφέρει η εταιρεία. Μόνο το γηπεδικό».

Για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, είπε πως, «το χρέος είναι γύρω στα 32-33 εκατ. ευρώ. Μέχρι το τέλος της σεζόν μπορεί να είναι 3-4 παραπάνω. Όλα μέσα, με τους διακανονισμούς. Τα 13.000.000 ευρώ είναι οφειλές προς το κράτος για τα οποία υπάρχει σχέδιο αποπληρωμής σε 15 χρόνια. Είναι 180 δόσεις. Τα άλλα 6-7 εκατ. ευρώ οφείλονται σε συμβούλους της εταιρείας. Είναι αυτά που βάλαμε εμείς όμως… Ας λένε κάποιοι ότι είναι αυτά που φάγαμε εμείς. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να διαβάλλει το όνομά μου και το συμβούλιο, ότι εξαφανίστηκαν λεφτά. Υπάρχει ένα δάνειο εταιρείας, φιλική προς εμένα. Το διευθετούμε σιγά – σιγά λόγω της σχέσης που διατηρώ μαζί τους. Χρωστάμε στο ΓΣΠ, κάποια λεφτά σε παίκτες και είναι και οι προσφυγές».

Δειτε Επισης

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Ταξιδεύει με τον ΑΠΟΕΛ για Ιρλανδία ο Αβέρωφ (pics)
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola