Αυτός είναι ο επενδυτής για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ που αποκάλυψε ο Πετρίδης

Ο Ντίνος Ιορδάνους, γνωστός ως Constantine Iordanou στις ΗΠΑ, φαίνεται να είναι ο επενδυτής που έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι ο Αμερικάνος ενδιαφέρεται για να εμπλακεί στην ανέγερση γηπέδου της ομάδας.

Ο Ντίνος Ιορδάνους, κατάγεται από τον Μαθιάτη και είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειάς του και ασχολείται με τον ασφαλιστικό τομέα στις ΗΠΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και είναι υποστηρικτής της Άρσεναλ.

Μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1969 και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με πτυχίο στην Αεροδιαστημική Μηχανική. Όταν τελείωσε τις σπουδές του εργάστηκε για την AIG. Προσλήφθηκε από την Berkshire Hathaway το 1987 και εργάστηκε ως πρόεδρος του τμήματος εμπορικής ασφάλισης ατυχημάτων της εταιρείας.

Μεταξύ άλλων εργάστηκε ως CΕO και Διευθύνων Σύμβουλος της Zurich American και Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυρίχης Βόρειας Αμερικής. Ο Ιορδάνου κατατάχθηκε στο νούμερο 46 στη λίστα του National Herald με τους πλουσιότερους Ελληνοαμερικανούς. Ονομάστηκε το 2017 Insurance Leader of the Year από τη Σχολή Διαχείρισης Κινδύνων του Πανεπιστημίου St. John.

Σημειώνεται ότι στον Ιορδάνους, παραδόθηκε μελέτη και μέχρι το τέλος του μήνα θα απαντήσει για το κατά πόσο είναι διατεθειμένος να επενδύσει στο γηπεδικό.

Δειτε Επισης

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Ταξιδεύει με τον ΑΠΟΕΛ για Ιρλανδία ο Αβέρωφ (pics)
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola