Γενικός διευθυντής Saudi League: «Εάν θέλει να έρθει ο Εμπαπέ, ξέρει πού είμαστε»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζει να αποτελεί πόθο των Σαουδαράβων, με τον αθλητικό διευθυντή της Saudi League, Μάικλ Εμενάλο, να αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο όσον αφορά στην απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ από κάποια ομάδα της χώρας.

Η Ρεάλ εμφανίζεται ως η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ρίξει βόμβα μεγατόνων το καλοκαίρι του 2024 κάνοντας δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως αυτό δεν εμποδίζει και άλλους να κάνουν όνειρα για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ειδικά όταν έχουν χοντρό πορτοφόλι όπως οι Σαουδάραβες, με τον αθλητικό διευθυντή της Saudi League, Μάικλ Εμενάλο να υποστηρίζει με δηλώσεις του στην "Marca" πως η πόρτα παραμένει ανοιχτή για τον Εμπαπέ και πως από τη στιγμή που ο ίδιος επιθυμεί να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, θα υπάρξει ομάδα για να τον αποκτήσει.

"Παραμένει ανοιχτή η κουβέντα μαζί του αλλά δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη: οποιοσδήποτε παίκτης με τέτοιο status, ξέρει πού είμαστε.

Εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα ή ενδιαφέρον από πλευράς Εμπαπέ να αποτελέσει κομμάτι αυτού που χτίζουμε, τώρα ή στο μέλλον, δεν μπορούμε να αρνηθούμε αυτή την ευκαιρία.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπώ. Δεν μπορώ να πω σε ποιο βαθμό έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις.Υπήρχε όμως ενδιαφέρον για να μάθουμε αν ο παίκτης ήταν έτοιμος να έρθει, μία ομάδα ήταν έτοιμη να τον υποδεχτεί και να κάνει χώρο για αυτόν στο ρόστερ της", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως η πρόταση που είχε κατατεθεί το περασμένο καλοκαίρι στον Εμπαπέ ήταν από την Αλ Ιτιχάντ, που πρόσφερε 200 εκατομμύρια το χρόνο στον παίκτη και ένα αντίστοιχο ποσό στην Παρί για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

Δειτε Επισης

UEFA: Πρόστιμο €60.000 στο Κόσοβο για τα επεισόδια με Ρουμανία
Conference League: Μεγάλο «διπλό» στην πρεμιέρα για Ραπίντ
Τερίμ: Τουρκικό σενάριο τον φέρνει κοντά στην Νέφτσι Μπακού
Τεν Χαγκ: «Έχω αποδείξει ότι στο τέλος πάντα κερδίζω, σε έξι χρόνια έχω οκτώ τίτλους»
Τα «θηρία» του Champions League θα ψάξουν το 2/2
«Οι διαιτητές πήραν όλες τις αποφάσεις κατά της Μίλαν»
Μένει άλλους δυο μήνες εκτός ο Σο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Επτάρα η Ντόρτμουντ, πεντάρα η Μπαρτσελόνα-Τα αποτελέσματα του Champions League
Σάλος με τον διαιτητή Μαρέσκα-Τιμωρήθηκε για ένα μήνα επειδή φέρεται να απείλησε παίκτη
ΒΙΝΤΕΟ: Ποδοσφαιριστής «πέταξε» στον αέρα και έδιωξε σίγουρο γκολ-Έφτασε το πόδι του στο οριζόντιο δοκάρι