Τέλος ο Ντιέγκο Αλόνσο από τη Σεβίλλη

Ραγδαίες εξελίξεις στη Σεβίλλη μετά την ήττα από τη Χετάφε με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αποτελεί παρελθόν.

Οι Ανδαλουσιανοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον 48χρονο Ουρουγουανό προπονητή, αμέσως μετά τη βαριά ήττα τους με 3-0 στην έδρα της Χετάφε.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε αντικαταστήσει τον Μεντιλίμπαρ, όμως όχι απλώς δεν κατάφερε να παρουσιάσει βελτίωση, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη ούτε σε ένα από τα 12 παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του με αυτόν στον πάγκο της, σε πρωτάθλημα και Champions League.

Έτσι, η Σεβίλλη, η οποία βρίσκεται στην 16η θέση της La Liga και έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλάζει προπονητή για τρίτη (!) φορά στη φετινή σεζόν, έχοντας ξεκινήσει την πορεία της με τον Χόρχε Σαμπάολι!

Δειτε Επισης

Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Φλόριαν Βιρτς
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται