Διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την κορυφή Πάφος και ΑΠΟΕΛ

Τρεις αγώνες διεξάγονται σήμερα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του παγκύπριου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Cyta, ενώ Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΚ ήταν οι νικητές των αγώνων του Σαββάτου.

Σήμερα Κυριακή η ΑΕΖ Ζακακίου αντιμετωπίζει στις 17:00 την ΑΕΛ Λεμεσού στο στάδιο Αμμόχωστος Επιστροφή, ενώ στις 18:00 η Πάφος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Στέλιος Κυριακίδης. Επίσης, στις 19:00 ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το Σάββατο η Ομόνοια επικράτησε της Καρμιώτισσας με 2-1 στο ΓΣΠ. Οι Μπέζους (20’) και Κακουλλής (58’) ήταν οι σκόρερ των πρασίνων, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά ο Κατσαντώνης (38’).

Η Ανόρθωση κέρδισε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Οθέλλο με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την «Κυρία» ο Τσίκο, ο οποίος πέρασε στον αγώνα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ανγκολέζος στο 56’ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 61’ μοίρασε την ασίστ για το γκολ του Καστέλ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Ο Ποπέσκου με όμορφη εκτέλεση φάουλ ήταν αυτός που σκόραρε για την ομάδα της Αθηαίνου στο 35', ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 42’.

Η ΑΕΚ πέρασε από το Δασάκι επικρατώντας με 3-0 του Εθνικού. Οι κιτρινοπράσινοι πήραν από νωρίς προβάδισμα (12′) με τον Ντίμερς, στην πρώτη τους τελική προσπάθεια. Με δύο γκολ των Τρισκόφσκι και Λόπες στα τελευταία λεπτά κλείδωσαν το τρίποντο.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το παιχνίδι ανάμεσα σε Δόξα Κατωκοπιάς και Άρη Λεμεσού στο στάδιο Κατωκοπιά Επιστροφή.

Δειτε Επισης

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Ταξιδεύει με τον ΑΠΟΕΛ για Ιρλανδία ο Αβέρωφ (pics)
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola