Το ντου των Απολλωνιστών, τα δάκρυα του Φανούριου και η αντίδραση του Τσολάκη

Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε για τους οπαδούς της ομάδας του Απόλλωνα, οι οποίοι μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και τα έβαλαν με τους ποδοσφαιριστές τους.

Εν συνεχεία, σε δηλώσεις του στη Cytavision, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων Φανούριος Κωνσταντίνου, δάκρυσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά, «ντροπιαστική ήττα, ντροπιαστική πορεία, μια ντροπή ολόκληρη. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι Απόλλων και για να ξεκαθαρίσουμε δεν έχει ευθύνη ο κ. Τσολάκης. Είναι ευθύνη δική μας και των παικτών. Κάκιστα τα πάντα. Όταν σε έξι παιχνίδια πέντε φορές δεν σκοράρεις τι να πεις. Αυτός δεν είναι Απόλλων. Θα δούμε τι φταίει, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτός δεν είναι Απόλλων. Δεν είναι αυτός που θέλει ο πρόεδρος του Απόλλωνα, όσοι δουλεύουν στην ομάδα και περισσότερο ο κόσμος. Θα επανέλθει ο Απόλλων, να είστε σίγουροι».

MAR1566

Επίσης, σε δηλώσεις του ο υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα Άγγελος Τσολάκης, δήλωσε μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, «συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι για εμάς. Αρχίσαμε καλά και πιέσαμε και κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το γκολ. Προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε αλλά στην επόμενη φάση του Απόλλωνα ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Στο ημίχρονο, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά το μεγάλο πρόβλημα στο γκολ που ταλαιπωρεί την ομάδα το είδαμε και σήμερα. Αυτός δεν είναι ο Απόλλωνας που θέλουμε και μας στεναχωρεί όλους. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς σήμερα δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Αντιλαμβάνομαι την στεναχώρια του κόσμου αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ο Απόλλων θα επιστρέψει. Αυτός ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν πολλά τα τελευταία 12 χρόνια αλλά γίνεται ένας κύκλος.

Υπήρξε προσπάθεια στο γήπεδο αλλά όταν δεν σκοράρεις θα χάσεις. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, απλά τελειώνουμε την φάση για να την τελειώσουμε και όχι για να σκοράρουμε. Έμεινε ένα παιχνίδια πριν τα Χριστούγεννα, θα πάμε να το κερδίσουμε και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα επιστρέψει. Πικράναμε τον κόσμο αλλά πρέπει να στηρίξουν την ομάδα»

Δειτε Επισης

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Ταξιδεύει με τον ΑΠΟΕΛ για Ιρλανδία ο Αβέρωφ (pics)
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola