Φυλάκιση με αναστολή ζήτησε ο Εισαγγελέας για τον Γιουσέφ Ατάλ

Ο αμυντικός της Νις, Γιουσέφ Ατάλ, κάθισε στο ειδώλιο τη Δευτέρα (18/12) με την κατηγορία για πρόκληση φυλετικού μίσους.

Η Εισαγγελία πρότεινε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 45.000 ευρώ, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Νις ανακοίνωσε την απόφασή της ότι θέτει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας τον Αλγερινό Γιουσέφ Ατάλ μετά από ποστάρισμα αντισημιτικού VIDEO στα social media που αφορούσε τη σύγκρουση στο Ισραήλ και τη Γάζα στις 7 Οκτώβρη.

Αφού μάλιστα, αρχικά τέθηκε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Ligue 1, στη συνέχεια η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (LFP) ανακοίνωσε την επιβολή ποινής 7 αγωνιστικών στον Αλγερινό, με ισχύ από τις 31 Οκτωβρίου.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
BINTEO: H Τσέλσι κατακτούσε τον κόσμο και Σάντσο και Μαντουέκε ήταν σε συναυλία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα