«Θα στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που βιάζονται να χαρούν ή να λυπηθούν, κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε»

Για την επόμενη μέρα στον Άρη μετά την ήττα από τη Δόξα, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Κώστας Παπαδόπουλος,

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως, «μστεναχωρεί το γεγονός πως οι δύο ήττες που δεχθήκαμε από τις τέσσερις είναι απέναντι σε ομάδες που έκαναν την πρώτη νίκη πάνω μας. Ήταν διαφορετικό το χθεσινό μας σε σχέση με αυτό με την Καρμιώτισσα, γιατί ήμασταν αρκετά καλοί, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Δεν καταφέραμε να μειώσουμε και δεχθήκαμε στο τέλος την ήττα. Για να έρθει μια επιτυχία ή αποτυχία, δεν μπορεί να είναι ένας λόγος. Έγιναν αρκετά λάθη για να μην έρθει το αποτέλεσμα. Πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για τη συνέχεια: είπε ότι, «γυρίσαμε σελίδα και επικεντρωθήκαμε στον αγώνα με την ΑΕΖ. Μόνο κακό μπορεί να κάνει να σκεφτόμαστε τι έγινε. Πρέπει να παρουσιάσουμε την εικόνα που μας έχει συνηθίσει ο κόσμος και να επιστρέψουμε δυναμικά. Ήταν μακράν η πιο επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας και θέλουμε να κλείσουμε το 2023 με νίκη μέσα στο σπίτι μας. Να πάνε και οι παίκτες να καθαρίσει το μυαλό τους, να πάρουν ανάσες και να επιστρέψουν για να μπούμε στην άλλη φάση του πρωταθλήματος που θα κριθούν και τα πάντα».

Για τις δηλώσεις του Σπιλέφσκι πρόσθεσε ότι, «ήταν παθιασμένη η Δόξα αλλά κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει από τη στιγμή που παίζει για την επιβίωση της. Είναι προς τιμή της που έπαιξε με πάθος. Κατακτήσαμε τον τίτλο πέρυσι και είναι και ένας λόγος παραπάνω να θέλουν να μας κερδίσουν όλες οι ομάδες»

Όπως δήλωσε ο υπεύθνος επικοινωνίας του Άρη, «θα στείλω ένα μήνυμα σε αυτούς που βιάζονται να χαρούν ή να λυπηθούν. Κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε τον Δεκέμβριο. Υπάρχει πολύς δρόμος».

Για τα αγωνιστικά πρόσθεσε ότι, «ο Κοκόριν και Καζού είναι τιμωρημένοι με κάρτες. Ο Μοντόρ επίσης θα είναι έξω λόγω καρτών. Και ο προπονητής μας επίσης λόγω τιμωρίας».

Για τον Μπαμπίκα είπε πως, «δεν ήταν στην αποστολή. Είχε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο με τη Ρέιντζερς, ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί. Επίσημη πρόταση δεν έχουμε για κανέναν».

Για τον Βανά Άλβες ανέφερε ότι, «πολλές φορές μας έσωσε, για εμάς δεν σημαίνει τίποτε το χθεσινό ματς. ΔΕν μπορούμε να επιρρίψουμε ευθύνη στον Βανά Άλβες. Σε καμιά περίπτωση δεν στοχοποιούμε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Φέρουμε όλοι μερίδιο ευθύνης. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα».

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου