Πότε και γιατί επιβάλλονται από τη FIFA εμπάργκο μεταγραφών σε κυπριακές ομάδες

Απαγορευτικά μεταγραφών μπαίνουν σε κυπριακές ομάδες εδώ και χρόνια, σε τακτά χρονικά διαστήματα για παλιές οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές τους ή προπονητές, σύμφωνα με έγκυρες αθλητικές πηγές του ΚΥΠΕ, ερωτηθείσες για τα δημοσιεύματα που φέρουν τη FIFA να έχει επιβάλει σε 11 κυπριακές ομάδες εμπάργκο στις μεταγραφές.

Όπως ανέφεραν οι πηγές του ΚΥΠΕ, είναι μια μορφή πίεσης προς τις ομάδες για να τακτοποιήσουν αυτές τις οφειλές, ούτως ώστε να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, οι πηγές αυτές ανέφεραν ότι επειδή από την 1η Ιανουαρίου αρχίζει η μεταγραφική περίοδος, οι ομάδες που έχουν απαγορευτικά, προσπαθούν να τα άρουν.

Σε ερώτηση αν επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα καθώς και η λίστα των 11 ομάδων, λέχθηκε στο ΚΥΠΕ ότι αυτό εναπόκειται στις ίδιες ομάδες να το κάνουν.

Δειτε Επισης

Nτέρμπι κορυφής στο κυπριακό πρωτάθλημα με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Επιβλήθηκε της Ομόνοιας και έφυγε νικητής με 3-1 από το στάδιο Αλφαμέγα ο Απόλλων
«Χωρίς τον Αυγουστή δεν θα είχα σκοράρει, μου δείχνει εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ»
Με το Απόλλων-Ομόνοια αρχίζει η 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League
Αυτοί σφυρίζουν στην τρίτη αγωνιστική της Β' φάσης του Cyprus League by Stoiximan
Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Νεανίδων Κ-19-Αντιμετωπίζει την Εσθονία
Με δύο γκολ του Ρόγκουλιτς η Ανόρθωση επικράτησε του Εθνικού Άχνας
Ανακοίνωσε τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν η ΚΟΠ
Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για το διοικητικό μέλλον του ΑΠΟΕΛ
Ανόρθωση και Εθνικός κλείνουν την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος