Πρόβλημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Με πούλμαν στο Νιούκαστλ

Απρόοπτο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Premier League, κόντρα στη Νιούκαστλ (22:00).

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Μάντσεστερ, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης, κρίθηκε απαγορευτικό στις πτήσεις στο αεροδρόμιο της ομώνυμης πόλης.

Η πτήση της ομάδας ήταν προγραμματισμένη για τις 9:00 ώρα Ελλάδας, όμως όταν έφτασε η αποστολή στο αεροδρόμιο τούς ενημέρωσαν ότι η πτήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Έτσι, αναγκαστικά ταξίδεψε με πούλμαν μέχρι το Νιούκαστλ, διαδρομή που διήρκησε τρεις ώρες. Μένει να δουμε αν θα επηρεάσει η συγκεκριμένη ταλαιπωρία τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στη Νιούκαστλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί, έχει το σοβαρό πρόβλημα με το πούλμαν και γενικότερα είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά και το 3-3 στο Champions League μεσοβδόμαδα, όπου ουσιαστικά την αναγκάζει να ψάχνει θαύμα για να περάσει στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τη βαθμολογία της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ βρίσκεται στην 7η θέση με 23. Στόχος και των δύο είναι να τερματίσουν τη φετινή σεζόν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Κλείνει τον Γιαν Κούτο από τη Μάντσεστερ Σίτι η Ντόρτμουντ
«Ήταν ευκολότερο να παίζω ποδόσφαιρο από αυτό που κάνω τώρα»
Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ