«Ο ΑΠΟΕΛ είναι η πιο σοβαρή ομάδα αυτή τη στιγμή, θέλει σέντερ φορ οπωσδήποτε»

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ αλλά και το ντέρμπι αιωνίων με την Ομόνοια, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Κώστας Φασουλιώτης.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι, «δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το να μοιράσω το καρπούζι. Είναι 50-50. Το ΑΠΟΕΛ είναι σε πολύ κατάσταση. Είναι η καλύτερη ομάδα βλέποντας τα αποτελέσματα. Έχει βρει μια πολύ καλή χημεία. Είναι η πιο σοβαρή ομάδα αυτή τη στιγμή αλλά το Σάββατο είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ πως μια ενδεχόμενη νίκη τότε δεν μπορούμε να μην το χρήσουμε πρώτο φαβορί. Να μην ξεχνάμε όμως ότι είναι ένα πρωτάθλημα που έχει εξαιρετικές ομάδες».

Όπως είπε, «μεσοαμυντικά το ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικό. Όλοι τους είναι πολύ καλοί παίκτες και έχει καιρό να δω ομάδα που να μην μπορεί ο αντίπαλος να της κάνεις φάσεις. Από την άλλη η Ομόνοια είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το ότι παίζει ως γηπεδούχος ο ΑΠΟΕΛ δεν του δίνει κάποιο προβάδισμα. Και το αντίθετο να ήταν πάλι 50-50 θα ήταν».

Για τον Άρη είπε ότι, «διαφωνώ που πολλοί έχουν τελειωμένη τη Δόξα. Η κάμψη του Άρη είναι φυσιολογική λόγω Ευρώπης. Το βίωνε ο ΑΠΟΕΛ όλα αυτά τα χρόνια. Όταν παίζεις Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο και ειδικά μετά που τελειώνουν τα 6 παιχνίδια των ομίλων ».

Σε ερώτηση για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΑΠΟΕΛ είπε πως, «θέλει μα μεταγραφή τον Ιανουάριο. Θέλει σέντερ φορ και τον θέλει οπωσδήποτε».

Δειτε Επισης

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Ταξιδεύει με τον ΑΠΟΕΛ για Ιρλανδία ο Αβέρωφ (pics)
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola