Δημητρίου: Άστοχη η τοποθέτηση της Καρμιώτισσας για τη διαιτησία, είχαμε δύο πέναλτι και κόκκινη

Στο επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων ανέφερε ότι, «είναι γεγονός να δούμε ντέρμπι αιωνίων με το ΑΠΟΕΛ στην κορυφή και την Ομόνοια στη 2η θέση. Περιμένουμε από την ομάδα να βγάλει τα στοιχεία που πρέπει που έδειξε στα πλείστα μεγάλα ματς, αυτά θέλουμε να δούμε το Σάββατο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Πάντα τα ντέρμπι αιωνίων έχουν τη δική τους σημασία, είναι θέμα συζήτησης πριν και μετά. Μία νίκη πέραν του ότι γράφεται στην ιστορία αποτελεί μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο κάθε βαθμός μετρά. Το ημερολόγιο δείχνει ότι είμαστε νωρίς στη σεζόν, παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα τεσσάρων γύρων και μόλις έχει ξεκινήσει ο δεύτερος. Επαναλαμβάνω πάντα τα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έχουν τη δική τους σημασία».

Για ενδεχόμενη ήττα ότι η Ομόνοια πάει στο -6 είπε πως, «δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, ο κάθε βαθμός θα παίξει ρόλο, είναι μεγάλη η διάρκεια του πρωταθλήματος, ακόμη είναι νωρίς για το οτιδήποτε. Δεν πιστεύω κάποιος ότι ένας αγώνας στη 15η αγωνιστική θα καθορίσει τον πρωταθλητή, είναι νωρίς ακόμη».

Για τον Μάθιους είπε πως, «προπονείται ατομικά, οι πιθανότητες δεν υπέρ του να προλάβει. Ο Φαμπιάνο επέστρεψε από την Πορτογαλία, κάνει ατομικό πρόγραμμα, θα αξιολογείται καθημερινά. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Χάμπος και Αλιούμ, όπως και ο προπονητής μας στον πάγκο».

Στη συνέχεια είπε ότι, «για όλους τους ποδοσφαιριστές μας που θα είναι σε αυτές τις διοργανώσεις, δεν έχουμε λάβει τις επίσημες κλήσεις και τις λεπτομέρειες, για την ώρα δεν γνωρίζουμε ακριβώς, όταν θα έχουμε αυτά τα πράγματα θα μπορούμε να ενημερώσουμε. Η συζήτηση είναι για τους Ουζόχο, Σεμέδο και Ανσαριφάρντ, μπορεί να είναι και ο Γκασάμα στην κλήση της εθνικής του. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα λάβουμε ενημέρωση».

Για το θέμα του τερματοφύλακα: «Όλα λαμβάνονται υπόψη, όμως δεν θα κάνουμε κάποια τοποθέτηση πριν ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για τη διαιτησία ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας ανέφερε ότι, «θέλουμε να είναι αραιές οι τοποθετήσεις μας για τη διαιτησία, όσον για το ματς με την Καρμιώτισσα, από την επεξήγηση φάσεων της ΚΟΠ αποδεικνύεται πόσο άστοχο ήταν το παράπονο της Καρμιώτισσας για το πέναλτι που πήραμε. Έγιναν λάθη εις βάρος της Ομόνοιας, είχαμε δύο πέναλτι και έπρεπε να πάρει κόκκινη η Καρμιώτισσα. Ήταν άστοχη η τοποθέτηση της Καρμιώτισσας».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος