Κλείδωσε η πρώτη μεταγραφή της Παρί για τον Γενάρη

Την πρώτη της μεταγραφική κατά την χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε η Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους Παριζιάνους και τη Σάο Πάουλο για την αγορά του Λούκας Μπεράλντο.

Ο 20χρονος στόπερ με καταγωγή από τη Βραζιλία αναμένεται να κοστίσει στην Παρί το ποσό των 20 εκατ. ευρώ και απομένουν οι υπογραφές και η ανακοίνωση, ενώ ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο διεθνής με την u20 ομάδα της «σελεσάο» αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σάο Πάουλο, ενώ μετράει ήδη 52 εμφανίσεις με 1 γκολ με την πρώτη ομάδα. Αποτελεί έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στη χώρα του καφέ και στην Παρί θεωρούν πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους μελλοντικούς ηγέτες της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Δειτε Επισης

Το Κουρασάο ξέρανε στο 94’ τον Καναδά και έμεινε ζωντανό για πρόκριση
Μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ η Φλουμιμένσε, μετά από την τεσσάρα επί της Ουλσάν
Έμειναν στο μηδέν Ρίβερ και Μοντερέι, χαμένη ευκαιρία για τους Αργεντινούς να κλειδώσουν την πρόκριση
Στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2030 ο Βινίσιους
Μυθική ανατροπή και επιστροφή στη La Liga μετά από 24 χρόνια για την Οβιέδο
Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη