Απογοήτευση εκφράζει ο ΑΠΟΕΛ για τη συμμετοχή του κόσμου στο sold out-Ανακοίνωσε επέκταση σχεδίου

Την απογοήτευσή του, όσον αφορά στη συμμετοχή των οπαδών του, στο σχέδιο sold out, εξέφρασε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, καλεί τον κόσμο του να σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πορτοκαλί αναφέρεται πως «η ομάδα μας χθες κέρδισε τον αγώνα που όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες θέλουν να κερδίζουν. Και έκλεισε έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2023, με συνέπεια, προσφέροντας στον κόσμο μας, ευτυχία και περηφάνια. Παραμένουμε στην κορυφή έχοντας πλέον και την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα από όλες τις ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ότι έχει όλες τις δυνατότητες για να στεφθεί και πάλι πρωταθλητής».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «όμως ταυτόχρονα στέλνουμε και ένα μήνυμα προς όλο τον κόσμο της ομάδας μας. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Χρειάζεται τη συμμετοχή του κάθε ΑΠΟΕΛίστα, στα δύο σχέδια ενίσχυσης που υπάρχουν. Η συμμετοχή του κόσμου στο σχέδιο “Το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία, είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ”, είναι μέχρι στιγμής απογοητευτική. Έχουν διατεθεί λιγότερα από 7,000 εισιτήρια. Και αυτά τα εισιτήρια αγοράστηκαν από μόλις 3,000 άτομα».

Η ομάδα της Λευκωσίας προσθέτει πως «την ίδια ώρα που η ομάδα μας εξάντλησε 16,000 εισιτήρια μέσα σε 4 μέρες, δεν έχει διαθέσει ούτε τα μισά για ένα σχέδιο που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και που στόχο έχει να διατηρήσει τον ΑΠΟΕΛ, οικονομικά συνεπή και ανταγωνιστικό. Ελπίζουμε μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα περισσότερος κόσμος να συμμετάσχει τόσο στο σχέδιο "sold out" όσο και στο σχέδιο “500 APOEL FC”».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «για αυτό το λόγο, το σχέδιο “sold out” θα πάρει παράταση μέχρι τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση στις 06/01/24».

Δειτε Επισης

Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Εθνικός Άχνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κύπρου
Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύπρος-Ρουμανία για το Nations League
Με τον τίτλο του φαβορί κάνουν ντεμπούτο ΑΠΟΕΛ, Πάφος και Ομόνοια, με μοναδικές αποδόσεις στη Fonbet
Ταξιδεύει με τον ΑΠΟΕΛ για Ιρλανδία ο Αβέρωφ (pics)
Με αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη στις αποσκευές αναχώρησε για Δουβλίνο ο ΑΠΟΕΛ
Στο 1-1 έμεινε η Εθνική Κύπρου Παίδων Κ-17 σε φιλικό με τη Β. Μακεδονία
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται το Κύπελλο-Στη μάχη Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και Εθνικός
Η ΑΕΚ επικράτησε 5-0 του Ακρίτα Χλώρακας
ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ ποίημα από τον Θεοφάνους της Ομόνοιας Κ16
Με τον αγώνα ΑΕΚ-Ακρίτας συνεχίζεται η Α' φάση Κυπέλλου Coca-Cola