Μεταβιβάζει τις μετοχές του στο σύλλογο της Ανόρθωσης ο Πουλλαΐδης

Την μεταβίβαση των μετοχών του Χρήστου Πουλλαΐδη, προς όφελος του συλλόγου της Ανόρθωσης, ανακοίνωσε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Κος Χρήστος Πουλλαΐδης επικοινώνησε ενωρίτερα σήμερα (24/12) με το Κον Ανδρέα Σάντη, κοινοποιώντας του την απόφαση της Οικ. Πουλλαΐδη, όπως προχωρήσει άμεσα στις διαδικασίες για μεταβίβαση των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία Ανορθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια Λτδ, προς όφελος του Συλλόγου Ανορθωσις Αμμοχώστου».

Στην ανακοίνωσή της, η Ανόρθωση τονίζει πως «ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ θέλουν και δημόσια να ευχαριστήσουν τον Κον Χρήστο Πουλλαΐδη και την Οικ. Πουλλαΐδη, γιατί αφουγκράστηκαν την έκκληση του Προέδρου όπως αυτή εκφράστηκε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του. Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης των μέτοχων επ’ ονόματι του Συλλόγου, ευχόμαστε όπως άμεσα προχωρήσει και η διαδικασία για ΜΙΑ Ανόρθωση με μια στρατηγική και ένα Διοικητικό Συμβούλιο. Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και ο Μάιος πολύ μακριά».

Καταλήγοντας, η Ανόρθωση τονίζει πως «για αυτό είναι αναγκαιότητα να προχωρήσουν το ταχύτερο και οι δυο διαδικασίες για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκίνησε πριν 11 μήνες και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανοδική πορεία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου».

Δειτε Επισης

Βάζουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι οι κυπριακές ομάδες και φουλάρουν για την πρόκριση
Τερμάτισε μονομερώς τη συνεργασία με την Ανόρθωση ο Wague-Η αντίδραση της ομάδας
Δανεικός στην ΑΕΚ ο Γιέρσον Τσακόν
Δρομείς του ΑΠΟΕΛ έτρεξαν 7,5 χιλιόμετρα ενάντια στην κατοχή και την εισβολή
Κύριος και επίσημα ο Σπόλιαριτς-Οι λεπτομέρειες του deal
Ξεκαθαρίζει για Κατσαντώνη ο Φανούριος-«Απολογούμαι προς τους ανθρώπους της Καρμιώτισσας»
Δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου ο Βροντής
«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε»
ΑΠΟΕΛ | «Δυνατή» ομάδα
Δεν θα σηκώσει λευκή πετσέτα η Πάφος FC