«Είμαι παραπάνω από χαρούμενος που είμαι στην Ομόνοια, παλεύουμε για τον τίτλο»

Mεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα gazzetta ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μίλησε τόσο για την παρουσία του στην Ελλάδα, όσο και τους στόχους του με την Ομόνοια.

Σε ερώτηση για τον ερχομό του στην ομάδα της Λευκωσίας ο Ιρανός φορ είπε πως, «είμαι παραπάνω από χαρούμενος που είμαι εδώ, σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Η περσινή ήταν μία χρονιά που πήραμε το Κύπελλο, αλλά είχαμε και κακές στιγμές. Στην Ευρώπη δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποια νίκη, εγώ σκόραρα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ευτυχώς με τα γκολ μου στο Κύπελλο η ομάδα πήρε τη βοήθεια που ήθελε για να φτάσει ως τον τελικό και τελικά να πάρει το τρόπαιο. Η οικογένεια μου είναι καλά εδώ, η ομάδα είναι μια χαρά».

Ερωτηθείς για το πώς ο ίδιος ονειρεύεται το μέλλον είπε ότι, «είμαι 33 ετών και είναι δεδομένο ότι θα αγωνίζομαι για μερικά χρόνια ακόμα. Με την Ομόνοια παλεύουμε για τον τίτλο οπότε έχουμε στόχο να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Στην Εθνική ομάδα έχουμε μπροστά μας το Ασιατικό Κύπελλο στο οποίο θέλω να είμαι παρών.

Μετά το τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα συμβεί. Αφού τελειώσω ως παίκτης δεν μπορώ να με φανταστώ εκτός ποδοσφαίρου. Είμαι από 8 ετών στο χώρο αυτό και μου είναι δύσκολο να είμαι εκτός απ' αυτό το περιβάλλον. Δεν μπορώ να το αφήσω εντελώς πίσω μου. Όταν τελειώσω την καριέρα μου θα αφιερώσω σίγουρα πιο πολύ χρόνο στην οικογένειά μου».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος