Πήρε θέση ο Παπασταύρου-«Καταλαβαίνω τα συναισθήματα μετά το ντέρμπι, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Μήνυμα του ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων έστειλε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος τόνισε πως κατανοεί τα συναισθήματα του κόσμου μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασαν οι πράσινοι.

Σε γραπτή του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λευκωσίας ανέφερε πως, «το 2023 με συλλογική προσπάθεια πετύχαμε αρκετά. Κατακτήσαμε το κύπελλο, με τη νέα συμφωνία διαχείρισης δημιουργήσαμε τα θεμέλια πάνω στα οποία θα εργαστούμε για να κτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον για την Ομόνοια, ενισχύσαμε το κοινωνικό μας έργο και φτάσαμε να διεκδικούμε την πρώτη θέση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Καταλαβαίνω τα συναισθήματα μετά το ντέρμπι, δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που παρουσιάσαμε».

Πρόσθεσε επίσης ότι, «τώρα, μπαίνουμε με αποφασιστικότητα στο 2024. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε όσα σχεδιάζουμε, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, εντός και εκτός γηπέδων. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ υψηλές. Αποτελεί προτεραιότητα να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους αγωνιστικούς μας στόχους, που είναι οι κατακτήσεις Τίτλων και η Ευρωπαϊκή διάκριση».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Ομόνοιας ανέφερε, «σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο έτος, πάντα με υγεία και δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος