Αφήνει το 2023 έχοντας σπάσει αρνητικό ρεκόρ που... κρατούσε από το 1930 η Μίλαν

Με προβληματισμό να επικρατεί στις τάξεις της αφήνει πίσω της το 2023 η Μίλαν, η οποία μετά το ισόπαλο 2-2 στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα, έμεινε 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Serie A, ενώ νωρίτερα είχε αποκλειστεί και από τη συνέχεια του Champions League.

Μάλιστα, παρότι η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε επιτυχημένα για τους «ροσονέρι», λόγω της πορείας τους μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπου αποκλείστηκαν από την συμπολίτισσα Ίντερ, δεν ήταν λίγες η φορές που η ομάδα του Πιόλι προδόθηκε από την προβληματική αμυντική της λειτουργία.

Για του λόγου το αληθές και όπως έκανε γνωστό η Opta μέσω ανάρτησής της, η Μίλαν δέχθηκε συνολικά 64 γκολ κατά τη διάρκεια του 2023, τα περισσότερα που έχει δεχθεί σε ένα ημερολογιακό έτος από το μακρινό 1930!

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ιντζάγκι: Για να παίξεις και να νικήσεις σε έναν τελικό, θα χρειαστείς τα πάντα
Η Αλ Νασρ χρυσώνει τον Λουίς Ντίαζ
Λουίς Ενρίκε: Παίξαμε πολλούς τελικούς για να φτάσουμε στον τελικό, δεν φοβόμαστε
Παρί Σεν Ζερμέν-Ίντερ: Πόλεμος των άστρων στο Μόναχο για την κούπα με τα μεγάλα αυτιά
Γρίφος το μέλλον του Ιντσάγκι λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζερεμί Φρίμπονγκ
Αμορίμ: «Η αίσθηση που έχω είναι πως ο Φερνάντες θα μείνει εδώ»
Επίσημα στη Ρεάλ ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ
Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ για την Αλ Χιλάλ ο Φερνάντες
Λουίς Ενρίκε-Ιντσάγκι: Δυο σκακιστές στον ρόλο των... αουτσάιντερ